Forums : Neplodnost

 Comment
Pitanjce - smeđe krvarenje
BellaLina
2011-12-23 04:46 AM
Drage moje,
Evo već par dana imam neobično bledo i smeđkasto krvarenje, posle mokrenja i nešto malo na ulošku. Prvi dan je bilo i par tamnih, končastih ugrušaka. Krenulo je sedam dana pre očekivanog menzisa, malo sam se zabrinula, hoće to tako kod mene prvog dana ciklusa, pa onda krene pravo krvarenje, ali ovo em nije na vreme, em traje...
Inače, prošli smo kroz dva ICSI-ja, jedan FET, bez rezultata, supruga smo doveli od Oligoasthenoteratospermie do Normospermie (sjajan urolog!) i ja sam se nekako normalizovala (velika bitka sa hormonima). Sada se sekiram da nisam opet hormonski zglajzala...
Inače, spremam se za laparaskopiju (dermoidna cista), pa opet na ICSI ili IVF, ako budemo lepe sreće...
Jel' to od ciste hoće tako ili je, možda, ono u šta ni ne smem da verujem? Ima li ko slično iskustvo?
detlic1
(never ever give up)
2011-12-23 05:53 AM
Nisi navela koji su ti dani ciklusa. Verovatno je pad progesterona, ako je drugi deo ciklusa. Meni se isto tako desava, a u godinama smo sličnim čini mi se. Probaj da posle ovulacije (kakva god da je) u svakom ciklusu uzimas progesteron, najbolje utrogestan. Ako ste sad normo, ima sanse za prirodnu trudnoću!!! Navijam za prirodne uspesne radove!!! A možda je i implantacija, bar se ja tako kod sebe uvek nadam. Važno je da uzimas progesteron u drugom delu ciklusa bez obzira.
BellaLina
2011-12-23 08:33 AM
Hvala ti, detlic. Danas mi je 25-i dan ciklusa, iscedak se pojavio 23-eg dc. Preispitujem se zato što mi se ova situacija nikada nije desila, obično je bila amenoreja ili jaki menstrualni bolovi sa intenzivnim bolom u dojkama. Sada ništa. Osim što sam sva natečena (čak su mi i kapci natečeni), a jutros sam se nešto zagrcnula sa kafom, pa i malo povratila... Temperatura normalna, pre dva dana 37,3... Blesavo... Neću džaba da se nadam. Imala sam vrlo stresan događaj početkom ove nedelje (smrt u porodici), može biti i da me je to poremetilo.
Ali, što bi rekao neko, never ever give up :)
Rinzo
2011-12-23 09:30 AM
Meni to zvuci kao implantacija. Meni sa cerkom trajalo oko 3 dana jedno 7 dana pre dobijanja.
Neven912
(profesor)
2011-12-23 05:07 PM
Ostavila sam ti komentar na staroj temi...
Sve najbolje...
BellaLina
2011-12-24 05:56 PM
Džaba sam se brinula, dobila danas. Malo stresa, malo i prehlade. Ništa strašno. Držim fige samoj sebi za sledeći mesec.
Puno sreće svima!
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.