Forums : Neplodnost

 Comment
Za Bejku
serbianprinces
2011-12-11 06:46 PM
Jaooo jeste draga!!!!! Kako si mi??!!! Dali i dalje imaš adresu, javi se! Kako si ti? Ne znam dali ćeš dole otvoriti temu nije me bilo a slučajno sam videla da si se javila i jako mi je drago. Ne znam dali si videla al imamo seku od 15 meseci :-))
BellaLina
2011-12-12 04:23 PM
Jao, bravo za devojcicu! Imam adresu, al novu, malo smo se seljakali, pa se sve zagubilo ([email protected] je sadašnja). Baš mi je drago zbog tebe, a i vreme je bilo da se obraduješ, verovatno ste sada u fazi da rušite sve po kući i padate i pričate smešne reči i da ste najslađi... Ja sam ovde, koliko vidim, poslednji Mohikanac, veteran što bi se reklo, eto nema me ni pod starim imenom, već me malo i sramota, toliko godina prođe a kod nas ništa novo, pa da ne prepadam ove nove devojčice ni ne pričam sve iz početka... Moja tema je još uvek na prvoj strani, pročačkaj. Ljub!
serbianprinces
2011-12-17 06:14 PM
:(((( Nemoj tako ne gubi nadu!!! Bas mi je drago sto smo se ponovo srele. Javim ti se čim stignem da se nebi ovde razmenjivale i pravile pometnju devojkama ipak je namenjeno za nešto drugo! Vracam se sa vremena na vreme kad imam vremena, da držim podrsku koliko god mogu jel znam koliko je meni mnogo znacilo, kad mislis da tones i da te sve izdalo na svetu ovde su me nekako dizale iz toga i uveravale kako nisam sama! Glavu gore i dalje!
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.