Forums : Trudnice i mamice

 Comment
Flute i Skoljka, idemo li na koncert?
SarenaLazaOriginal
2014-10-04 12:35 AM
Planirate li na Bajagin koncert 12. oktobra? Javite se ako ste raspoložene za vidjenje. Ja po obicaju 'dezurna' za svaku zurku ove vrste pa ne preskacamo ni ovaj koncert iako će nam biti četvrti put da slusamo Bajagu.
ciba
(brrrrr)
2014-10-04 08:36 AM
Ne znam gde si ali izgleda su svi koncerti u US otkazani. Kanada i dalje ide koliko sam čula.
-afrodita-
(♫)
2014-10-04 08:56 AM
Zar taj metuzalem još peva?!
Njega i onog raspalog Corbu treba staviti u nursing home:P
skoljka
(student)
2014-10-04 01:59 PM
Joj slo ne znam, nikad ga nisam nešto slusala, al muž i ja mislimo dal da ipak odemo. Ajd javljam. Inače još jednom zeno svaka tebi cast na koncertima, ptoima, volontiranju i svemu ostalom, hajde priznaj na cemu si:)
Keep in touch:)
maja3s
(diskutant)
2014-10-04 05:46 PM
hehe slo je inače na belom :))) ko bi inače taj tempo izdrzao :))

nisam ni ja nikad voljela bajgu ništa posebno brate spor mi ja volim zivlje :))
NavyGirl
2014-10-04 07:12 PM
Ja sam bila pre jedno mesec dana na njihovom koncertu, malo na početku ugusio sa nekim sporim meni nepoznatim pesmama, ko zna možda sa nekog novog albuma, ali do kraja bilo Ok, povela i klince, lepo sam se izdjuskala :)
flute
(slikar)
2014-10-04 08:57 PM
SLO bas si me obradovala sto nisi zaboravila. Idemo, idemo...Kupila sam karte juče. Vidimo se ok :)
svirena
(teaser)
2014-10-04 08:58 PM
:-)) moja pokojna baba je kad god se bajaga pojavi na tv-u znala reci:' jaaao reno, kako je fin ovaj bajaga, bas je primjeran', a ovaj jedno tri puta najmanje mijenjao krv, brat bratu:-)) Čujem da je i kod mene ovde, osim ako nije otkazano:-), preskocicu bajagu, nego mi zao što ne odoh na trubace bobana i marka markovica. ovako tromu i sporu srdacno će me docekati beogradska filharmonija u srijedu.
flute
(slikar)
2014-10-04 09:15 PM
Svirenice,
Ja nikad ne slusah Bajagu, ali daj neku zabavu molim te. Zapad me gusi maksimalno. Zato Bajago dobro dosao u YVR, jedva cekam da te vidim i slusam. Beogradska filharmonija u sredu??? Posalji molim te :)
svirena
(teaser)
2014-10-04 10:14 PM
ma nego šta flute, nema ništa od cumuranja u kuci, samo idite, zavidim vam.Nego sam ja sad kao vagon pa sam taman za filharmoniju, k'o kec na desetku:-). A rado bih da sam mogla na trubace da odem, volim brzu muziku, brazilska i latinoamericke su po mom ukusu, elektro, i tako to, ima još par bendova novih koje bih otisla poslusati. Moram priznati da sam nekako prodisala kako odoh na drugu obalu, ni zapad me ne gusi, sad samo istok pomalo:-). Uzivajte na koncertu, 'bacite noge pod sto' sto bi se reklo.
flute
(slikar)
2014-10-04 10:29 PM


Trubaci legende. Bili smo na koncertu Gorana Brgovica i trubaca, meni sva krv prokljucala, a tu na zapadu moras da ostanes u stolici inače si primecen i nisi pozeljan. Lol. Vidi ja volim latino dens, ali niko neće da mi se pridruzi, zumba, tango i tako to...čak ni muž jedinac. Blago tebi kad si blize „kuci”. Hoću i ja, ali ne znam kako i kad. Biće i javicu.
safira
(.)
2014-10-05 08:01 AM
hoćeš još jedno sljepkanje po guzi :)
SarenaLazaOriginal
2014-10-06 12:03 AM
Flute, moj email je aleksandramm at hotmail tacka com pa mi se javi da razmijenimo brojeve telfona ili boje 'karanfila u reveru' da se lakse prepoznamo.

Skoljka, hajde ne razmišljaj se previse, ako iole znaš Bajagine pjesme, iskoristi priliku pa sa muzem u izlazak. Meni uvijek manjka provod s muzem, nekako mi sa njim najteze uskladiti vrijeme/raspoloženje/zelje, itd.

A što se tiče toga 'kako stignem', sve stignem na vrat na nos, ništa nije perfektno, ni BLIZU perfektnog, nemam cistu kucu, nisam bas najbolje organizovana oko hrane, nekad se cinim povrsnom jer sam prebrza u mnogo cemu (iako u sustini nisam povrsna, uvlacim se čak i previse u sve detalje i svog i tudjih zivota), ali jesam obično organizovana (sve kod nas funkcionise preko online kalendara), jesam vrcava (nije mi se teško pokrenuti za bilo šta, rad, izlazak, putovanje, ništa mi to nije teško) i većinom sam rada za druzenje.
Njegujem „dooooobro selo”, veliko selo, i sve je vece iz godine u godinu. Nerjetko nam je u kuci obdaniste, djeca iz komsiluka, sestrina djeca, ne znam koliko djece hranim u kojem trenutku. E kad je tako kod nas, onda imam kome djecu i ostaviti (npr. sestra cuva moju djecu u nedelju da mi idemo na koncert a dadilja će da spava sa njima i da ih spremi za skolu sledeći dan).
U svakom slučaju, ako se saberes, ti dodji, ja sam rada za upoznavanje. Ako ne, bit će još prilika, hvala Bogu u tom vasem prelijepom Vancouveru uvijek ima nekih finih zbivanja.

Safira, ovaj put se 'placa' VIP treatment. Vidim imaju neke VIP karte koje ukljucuju i vidjenje nakon koncerta a meni je ono jednom bilo i previse. Dovljno će mi biti 'djuskanje' uz par pjesmica iz gimnazijskih dana da proslavimo Bajaginih 30 godina 'na sceni'.



shargarepa
2014-10-06 08:23 AM
Idemo I mi... ali u Otavi.
Dok sam kupovala karte prođe mi scena iz srednje skole, mi se vracamo kuci a ono poljepljene plakate po gradu, Bajagin koncert, mi se ono podsmijavamo u fazonu ovdje garant ne idemo, a sad bokte ko da Stonsi dolaze sam se obradovala :))
Tashka
2014-10-06 10:43 AM
Ja bih otisla, bila sam na njegovom koncertu u Klivlendu nekada davno i nije bilo loše. Mi smo ovaj vikend gledali Taliju, super su. Evo ih djeca samo cupkaju po kuci
Teogopa
(HECTBAPHA)
2014-10-06 12:07 PM
Kod nas je talija sledeći vikend ja mislim :)
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.