Forums : Emigracija

 Comment
Ko bi reko
Simo
2024-06-18 10:30 PM
New report says 1 in 4 Canadians may be living in poverty...

Novi izvještaj kaže da 1 od 4 Kanađana možda živi u siromaštvu.
Problem je sto ni sledeća dvojica nisu bogati, bio sam jedan od njih.
Interesantno je i to što mi nekad sto dolara bila manja novcanica nego danas a kažu da je vrednozt novca opala. meni stotka ostala stoja, nadam se da to nije zbog krsteneice.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2024-06-19 03:31 AM
možda su je tokom vremena neprimetno povecali. fazon jedna serija veca za pola milimetra po strani, i tako vise serija, i dobijes na kraju veću novcanicu a niko u raji ni ne primeti.
po principu - evo rajo, digli smo vam cene svega vise nego sto smo vam povecali plate, tako da sad živite bednije nego ranije, al' evo - povecali smo vam i stoju - sad je za pola grama papira vecha :) :)
mada, masa tih statistika su porucene i služe za zamajavanje.
- na primer, prvo filujes raji mozgove tom i sličnim informacijama - i sad oni, iako niko gladan nije, setuju mozak u tom smislu. kao u jbt stvaro, pre si za stoju mog'o da kupis onoliko, a sad samo ovoliko goriva, struje, klope,nebitno... -i onda se na teveu slavodobitno pojavljuje onaj smrdljivi populista trudo, sa već nekim mazanjem ociju bas tim somovima koji su i progutali tu udicu sa rešenjem njihovog izuzetno velikog i teskog problema. -i onda budale odu i glasaju ga, a stvari sustinski ostaju as-is-dakle lagano ukidanje i ovo mikromalo sloboda koje mi raja imamo, i priprema i uvodjenje drustva u jedno orveliansko, kombinaciju zivotinjske farme i 1984.
Registrovan
(Я люблю запад)
2024-06-19 11:16 AM
T2 je najgori PM do sad. Canada pre i posle njega su sasvim druge zemlje, po standardu, kulturi i demografiji. kompletan idiot
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2024-06-20 05:07 AM
sa minutazom nula u kanadi, i iz velike daljine, ne znam kak'i su bili prethodnici - al' tip je ono što se kaže „kompletan idiot”. -opet, kažem, takav se utisak stice kad ga covek gleda i slusa sa strane.
verovatno kad se sagleda iz odatle, ima se bolji uvid, i onda je opcija „nisi ti to nešto dobro gled'o kume... -kompletan idiot će biti kad evoluira za dva-tri stepenika nabolje..”
prekodrinski
(Å¡loser)
2024-06-20 11:35 PM
Svuda isto obrazac. Poguraju pokvarene neznalice kroz politiku pa oni komanduju struci i celom narodu.
Čim gluplji i pokvareniji, tim bolji.
Pogledajte samo političku scenu u Srbiji, su šire po tzv. demokratskom svetu.
Globalna duboka država.
Hobo
(Pacifing by force)
2024-06-21 06:24 AM
Trudo je poster boy na racun tate a Liberal partija kontrolise narativ. On je samo useful idiot .
igloo
2024-06-22 09:39 AM
Po šumama i gorama... tako sam pevao ja kao pionir jedne velike zemlje u centru nesvrstanih zemalja, i na omladinskim radnim akcijama gradio autoput „bratsvo-jedinsvo”, internacionalu znam „o bella ćao”, i trave se plave, kak da je za navek, zelene se brdo i breg...

„Na Drini Ćuprija”, „Stari Most”, „The Bridge on the River Kwai”, „Bridge over Troubled Water”, kao dobar plivač, zaobišao sam mostove.
Québec i Montréal napamet znam, zborim „langue québécoise”, kad vidi vraga, Ontario i Manitoba loše žive, i nisu zadovoljni životom.

47% Amerkanaca prežive nekako, 50% stanovnika Monaka teško plaćaju stanarinu, 47% Švajcaraca ne mogu ni jedan yogourt da poklone deci, i 51% Filipinaca se podrazumevaju siromašnim, a o preostalim zemljama Evrope, često neofašistički nadarenim, ne želim ni da se zna.

Uprkos mojih mladih godina (74), još uvek zaposlen kao teleworker, kupio sam kuću u Aziji, naučio sam jezik „Asian English/Tagalog” i saznao sam da čak i najbedniji Filipinci žive bolje od Švajcaraca.

„Hello po kuya/ate”, (friend, brother or sister), do you remember me, „miss kita talaga”, i na istom mešovitom jeziku svaki bedni stanovnik Filipina ti otvara srce i dušu, sobu i hranu.
Ako zaboravimo svežu ribu, „the best beef porridge, without or with horseradish sauce, in Tagalog is called 'bulalo', 1,3 kg najbolje govedine ili bivola, ”for little family of 5„ košta US$6.60, dok najbolja prirodna hrana u restoranu košta US$1.69, ”99 pesos, eat all you can„.

I hope you guys enjoyed today's my spit-roasted and crispy pig !”
igloo
2024-06-22 09:54 AM
Anyone who has not contributed to the 1st, 2nd and 3rd pillar, and who has earned less than CA$9,000 per month during their working life, in Canada, Monaco, Switzerland or elsewhere can only cry.

'Fala Bogu, Filipinci ne plaćaju ništa, i žive bolje od izbeglica.
santa
2024-06-23 11:03 AM
„ kupio sam kuću u Aziji...”

Neko ovdeka (USA) i po 10+?!
vodena
(*)
2024-07-02 07:42 AM
Kompletan idiot, kao sto je iznad receno.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.