Forums : Satelitski kutak

 Comment
Aplikacija za Balkaniyum na Androidu?
Lalosh_No1
2012-05-15 05:13 AM
Dajte balkaniyumci da vas gledam na pametnom telefonu.Stalno sam u putu treba mi.Uvedite nam već te apps da se ne zezamo preko brauzera.
Dobra vam je cena,izbor kanala potaman još kako ste uveli RTV skidam kapu ,sve ostalo štima.
Ajte ako neko čita od vas ove forume nek zna šta nam fali.
U zdravlju bili !
goki22
2012-05-16 09:11 AM
Pozdrav!!! Pa izasla ti je za android aplikacija za balkaniyum tv samo ne znam podržava li tvoj tel. čini mi se da je samo za 1.6 o.s ja imam još 2.2 i nepodržava.
Borche
2012-05-17 07:30 AM
Kad sa porodicom odem na izlet biće otimanja.Evo o čemu se radi : ja imam iPad za koji jedva cekam da urade aplikacuju jer su obećali dok cjerka ima LG sa Androidom 2.2 na kom mogu da gledam.Ajao,neće valjati,biće čupavo. :)))
ivan_t
2013-08-25 07:06 AM
Pozdrav,
evo ja da kažem svoje mišljenje.
Koristio sam NetTV sa besplatnim kljucem i mogu reći da je radilo odlično i da sam bas bio zadovoljan. Hteo sam da isprobam još neku internet televiziju i nasao sam Balkaniyum. Kako oni nemaju probni period, uplatio sam za mesec dana samo dok isprobam rad.
Broj kanala je mali kod njih, ali nije to glavni problem. Problem je u njihovoj totalnoj neprofesionalnosti. Zalio sam se da kanali često koce i stalno nešto ucitavaju, tako da nekada ne može da se prate kanali. Rekli su mi da nije do njih već, da je do mog interneta i da premerim ping i brzinu. Kada sam im poslao sledeće linkove http://www.pingtest.net/result/85474811.png i http://www.speedtest.net/my-result/2921567507, pitali su da li koristim vezu direktno kablom ili preko wirelessa. Kada sam im objasnio da je wireless veza, ali da je i merenje odradjeno preko te iste wireless veze, rekli su da je to zato što nisam povezan kablom. Na kraju sam pomerio TV do rutera, izmerio brzinu preko kabla i bila je brzina 20/7 Mbit/s i posle 15 minuta je pocelo ponovo da ucitava i koci. Nakon toga su mi rekli da je ipak do veze i da probam da restujem ruter da bi mi pomoglo...
E sada dolazi do izrazaja totalna neprofesionalnost. Naime kada sam obio da vise pokusavam, refundirali su mi novac, iskljucili mi njihov servis i rekli da više ne uplacujem kod njih. Sledeća poruka je stigla od njih:
„Poštovani,

potpuno se slažemo sa vama da predete kod konkurencije. Uplata vam je refundirana, molimo vas da se više nikada ne pretplacujete na naše usluge.

Srdacan pozdrav.”

A da. Zalio sam se i na TV program jer im to ne radi uopste. Kada se ukljuci TV, TV program je tačan i pokazuje tačno, ali ako radi duže on se ne osvazava uopste i ostaje na vreme kada je ukljucen. Tako da u 2 nocu pokazuje da gledam Dnevnik 2???? Na to se čak nisu udostojili ni da mi odgovore.
 Comment Remember this topic!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.