Forums : Obrazovanje

 Comment
Za milicu devojcicu i ivanu i sve druge
nepismenko
(zemljoradnik)
2009-12-08 07:18 PM
nakon dugo vremena dolutao sam ovdje i procitao samo malo i vidim kako milica i ivana pomazu nasem narodu, ah ali sam sretan i zadovoljan time. volim cerke tako dobre i pametne.

***** milice kceri da li bi bila voljna reci šta studiras ili si već se rjesila studija , a tako i ti ivana?

Sretno! (Srećno!)
Ivana13
2009-12-09 05:05 PM
Sigurno hoćeš iskreno da ti odgovorim, Nepismenko. :)

Dok pijem kafu i dolazim sebi
volim da radim neki zadatak.
Ovi su mi simpaticni, jednostavni, a originalno postavljeni
i ne verujem da je moguće da su nečiji domaći zadaci.
Svidja mi se i kako ih Milica resava.
nepismenko
(zemljoradnik)
2009-12-10 10:33 AM
ivana srećo drago mi je da eto tako od zanovetacije to možeš raditi jer kako vidis nije matematika bas tako laka svima. tebi se sreća usrecila pa taj tvoj tezak rad plodom urodi i možeš savladati dosta toga.

naravno da bih htio znati za milicu i tebe kako ste se za to opredjelile , mislim reći da vam matematike nije bas teska.

ah da nisam ovoliko nepismen mnogo bi vam vise pisao o svemu i svačemu i mnogo vas pitao, ne da mi rjesite matematicke probleme već nešto sasvim drugacije ali ne mogu sad ovdje da to sve pišem jer narod ne voli kad je neko nepismen:-)

pozdrav

Milica-devojcica
2009-12-10 01:23 PM
Dragi Nepismenko,
Hvala puno za 'kceri', ali teško da bih mogla da ti(Vam?:)) budem cerka. U svakom slučaju, studije sam zavrsila davno, a kako Ivana rece dok se pije jutarnja kafica, malo mozdane rekreacije nije na odmet.
Mislim da treba pomoći i pokazati, i naravno da je sve drugo do studenta tj. djaka koliko će da radi. To sto će neka Ivana, Milica ili Pera sa interneta da rese jedan zadatak ne znaci propast za djaka. Može samo da mu bude putokaz kako da resava sledeće zadatke.
:))
Bas se raspisah!
Hvala na podrsci
Pozdrav
nepismenko
(zemljoradnik)
2009-12-10 02:13 PM
bogami Milice moja (nasa) pametna si ti dok te mozak još sluzi tako dobro iako si podavno zavrsila ispite, ne nećemo ovo sad prevesti na koliko nam je ljeta:-)

milice, u potpunosti se slazem stobom da djaku treba pomoći, pokazati put do uspjeha. znam da ti to znaš pa ti ne trebam pisati ali pomogni koliko god možeš jer teško je kada neko treba pomoć a to niotkud da stigne.

**** joj da smo blize jedno drugom pa da eto uz kaficu popricamo i tu i tamo pomognemo našim studentima, ti pomognes a ja da samo gledam i divim se tvojim vrlinama.

Milice ponosu nemoj posustati.

Mnogo pozdrava od tzv Nepismenko
Ivana13
2009-12-10 06:15 PM
„...naravno da bih htio znati za milicu i tebe kako ste se za to opredjelile, mislim reći da vam matematike nije bas teska...”

Bas je dobro pitanje.

Nisam volela čak ni da brojim, kad sam bila dete. Sve to me je nerviralo i smaralo.
Kad sam posla u skolu, tata je poceo da mi pomaze da radim domaće zadatke iz matematike. Malo po malo, mi smo bas lepo napredovali, kad sve posmatram iz ove perspektive: u drugom osnovne sam znala da resim kvadratnu jednacinu. Znao je da mi sve to pokaze, a da se ja pri tome dobro zabavljam.
Jako mi je zao sto vise nije ziv, da ga pitam sto je tako zurio: kvadratna jednacina se uci u I razredu gimnazije.
Zavrsila sam skolu, matematika nije moj osnovni interes, ali je, primenjena, velika pomoć u radu.

I zabava dok se budim. ;)
Ivana13
2009-12-10 06:16 PM
Inače, steta da ste tako nepismeni. :)
nepismenko
(zemljoradnik)
2009-12-10 07:22 PM
E Ivana, ivana, ivana alaj me malkice u srce dirnu kada rece da je tata pomagao, stvarno je tata sve najbolje želio svojoj cerki, mnogi tate rano staju u zastitu cerkama. zaista mi je to drago cuti.

Ivana, molim tebe i Milicu-devojcicu da koliko mozete pomoći pomognite matematiku koliko je moguće nasoj djeci, jer matematika nije laka za svakog i svako nije imao tate da im pomognu.

uh jeste istina je kad bih samo mogao biti mnogo pismeniji alaj bih mnogo pisao:-)

Ivana, mnogo pozdrava tebi i Milici (nasoj devojcici).

 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.