Forums : Obrazovanje

 Comment
Univerzitetu Singidunum podmetnuto
Dadek
2009-10-02 06:04 AM
Univerzitet Singidunum nije kupljen od strane pomenute osobe. Naime podmetnute su pažljivo planirane informacije a kampanja je orkestrirana i planirana unapred. Vlasništvo Singidunuma pripada prof. dr Milovanu Stanišiću i prof. dr Slobodanu Unkoviću, to niko ne može osporiti. Dva gospodina nemaju vlasništvo jer fakultet čijeg su bili deo je ugašen a isplaćeni su tada za svoj udeo. Tada prestaje svaka njihova povezanost sa Singidunumom. Dakle ako je Čume kupio fakultet koji ne postoji ni pravno ni u stvarnosti to onda znači da je kupio mačku u džaku od te dvojice zlonamernika. prof. dr Milovan Stanišić i prof. dr Slobodan Unković jedini imaju ovlašćenja da prodaju ili otuđe neki deo Singidunuma, a to pretpostavljam da ni u snu ne bi uradili jer zašto bi neko prodavao ono što je 10 godina gradio. Singidunum je najbolji i prvi prvatni univerzitet koji je u potpunisti ispunio uslove akreditacije i kao takav prvi akreditovani privatni univerzitet u Srbiji. To znači da ima kvalitetan program obrazovanja, kadar i uslove studiranja sa kojim se ne može pohvaliti ni jedan Univerzitet u Srbiji. S toga jasno je da je cilj zlonamernika kojima je samo novac na prvom mestu da diskredituju i unište ugled i reputaciju Singidunuma podmećući lažne informacije. Singidunum nije niti može tako olako biti prodat. Vreme će pokazati da su zlonamernici oklevetali ovaj privatni univerzitet, što je sasvim jasno, i za to će morati da snose moralne i pravne posledice i sankcije. U SRBIJI SE SVE OPRAŠTA OSIM USPEHA, I SVE DOK NEMORALNI ZLONAMERNICI BUDU VODILI GLAVNU REČ U MEDIJIMA UNIŠTAVAJUĆI SVE ŠTO JE DOBRO I USPEŠNO, NAŠA SRBIJA NEMA BUDUĆNOST. sTOGA ZADATAK JE I DRUŠTVA DA SE ODUPRE OVAKVIM MANIPULACIJAMA. Siguran sam da rukovodstvo singidunuma može da dokaže poreklo svoje imovine što ne bih rekao za drugu stranu. Zaključak je: Informacije o Singidunumu su gnusna laž i to se može zaključiti jednostavno ukoliko se pogledaju saopštenja na sajtu Univerziteta Singidunum. Pročitajte pažljivo sve vesti od prve do poslednje. Sa strane one grupe koja podmeće informacije nalaze se kontradiktorne izjave dok rukovodstvo Singidunuma zaista od samog početka tvrdi jasne i nesporne činjenice.
arnold_snarb
2009-10-04 07:32 AM
A zašto se onda na Fakultetu za bezbjednost na Univerzitetu „Sinergija” u Bijeljini, čiji je Stanisic takođe vlasnik, prica da to sve drzi Cume i da će se po njegovoj liniji ti diplomirani zastitari kasnije i zaposljavati?

To je imalo i malo marketinskog uticaja, zar ne? Stanisic je tu skupio lijepu ekipu probisvjeta da daju po skoro dvije hiljade evra godisnje.

 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.