Forums : Obrazovanje

 Comment
Najbolji zanat?
sky9
(bodyguard)
2009-08-09 07:23 PM
šta mislite šta je dobro zavrsiti od kurseva gde se može posle toga naći posao,koji su zanati najtrazeniji u srbiji?jedan moj kolega resio da upise kurs za upravljanje gradjevinskim masinama,,,
kobayashi
(haiku)
2009-08-16 01:36 PM
Srbiji nedostaje dovoljno ljudi koji znaju da upravljaju finiserima (jedna od masina koja se koristi pri asfaltiranju puteba), grederima (malo je onih koji umeju lepo da uravnjaju put, tj. da lepo rasture masu za podlogu itd.), i drugim masinama koje se koriste u niskogradnji.

Tuzna istina je i to da vecina firmi u Srbiji, kad su u pitanju radovi na putevima, vrlo neredovno placa svoje zaposlene.
Ovde kod mene je jedna firma otpustila 2 vozaca kamiona jer su odbili da voze kamione kojima je istekla registracija!!!

Po meni, ako se vozi neregistrovano vozilo, vozac ne treba uopste da odgovara, već samo firma, i to ih treba odradi kaznama. Čak bih isao dotle da se npr. nako odredjenog broja kazni za neregistrovana ili loše održavana vozila privatniku oduzme dozvola za rad, tako da firmu mota da proda!
b-12
(trgovac)
2009-12-14 11:33 AM
Ako se sve tako brzo zavrsi,firme se zatvore,gazde se kazne ili ne,od čega će Srbija da živi?E zato postoji korupcija,dati mito, ili biti dobro podmicen,da bi to sve nekako i funcionisalo...
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.