Forums : Italija

 Comment
Koji je bezicni internet
florenco
2009-10-09 03:39 PM
najbolji u italiji, najftiniji i najisplativiji? molim za savjet.
Hvala!
pozzzzzdrav
bgdtaxi
(vozac)
2009-10-10 12:42 PM
ja koristim tim/100 sati mesecno-25eur./kljuc je kostao 99eur.
sh0ne
2009-10-10 07:28 PM
Preuzeto sa drugog foruma:

Al momento, credo che ti troverai splendidamente con l'offerta Wind: attiva una nuova sim, e potrai attivare l'offerta MEGA ORE (50 ore al mese) a soli 5 euro al mese (per tre mesi). Poi tornerà la normale tariffa di 9 euro al mese.

Tra l'altro, mi risulta che le offerte internet di Tim, Vodafone e 3 si possano sottoscrivere solo con addebito su carta di credito e vincolo temporale di 24 mesi, con annessa penale (mediamente salata...) in caso di recessione dal contratto prima di questo termine.
La Wind, al contrario, non richiede niente, se non credito sulla sim. All'attivazione, l'importo viene scalato direttamente dal credito presente sulla scheda, e nel caso non ci si dovesse trovare bene con l'offerta, la si può disdire anche dopo un mese, senza dover pagare un centesimo in più.

Tutto sommato, credo che non ci siano offerte più a buon mercato di questa, non tra i gestori mobili.
Auguri e buon lavoro.

Na tebi je da odes u wind i da vidis kakve offerte imaju i cene.
zokiitalia
(glava u torbi)
2009-10-11 04:42 AM
florenzo ne isplati se jer je preskupo. 50 centi/15minuta.internet key je 80 evra sto nije malo sa obzirom da je koneksija očajna. često se koneksija prekida i postoje problemi sa otvaranjem sajtova. ako je u pitanju kucni internet savetujem wireless modem koji kosta 50 evra i nemas problema , 50 evra je i pretplata preko infostrade. ako kojim slučajem nemas telefonsku liniju zahtev kosta bar mi je tako receno oko 100 evra ali isplati se jer je pouzdano i sigurno sto nije slučaj sa mobilnim internetom
maxmarija
2009-10-11 05:06 AM
E pa sad, zavisi za šta ti treba. Kljuc je zgodan ako imaš nameru da koristis internet i napolju, van kuce. Što se tiče interneta u kuci, wireless, ja koristim Telecom, placa se 90 evra na 2 meseca, u to su ukljuceni i svi nacionalni pozivi i flat wireless internet. Funkcionise besprekorno.Da, i dobijes i telefon voip. Ipak čula sam od prijatelja da Fastweb ima istu ponudu po ceni od 35 evra mesecno.
florenco
2009-10-12 12:41 PM
Hvala vam svima na pomoći! Treba mi za kucu bezicni internet, jer sada ne mogu da dobijem telefonsku linju. Zanima me internet koji nije previse skup ali da mogu koristiti Skype radi razgovora sa mojima kuci.

Hvala još jednom na pomoći.
Pozdrav Florenco

glas
(edukator)
2009-10-13 06:24 AM
Ako imaš mobilni telefon sa ugradjenim modemom mozez komotno da koristis Wind NO LIMITS od 20 eura i 2,5 GB. Nećeš se pokajati a na taj način nećeš morati da kupis usb karticu za konekciju.

Ja već godinama koristim taj sistem i zadovoljan sam.
florenco
2009-10-13 03:20 PM
Mislim da imam takav mobilni, ako pod tim sto kažeš „da ima modem”, smatras to da mogu da idem na internet sa mobilnog. Imam Nokia 6121 Clasic, preko njega mogu na internet, ali ne znam kako bi isao preko njega na kompjuter, pa na internet, pa ako možeš molim te objasni mi.


Puno ti hvala na trudu i vremenu,
Florenco
glas
(edukator)
2009-10-14 01:42 PM
Gledajuci tehnicke karakteristike tvog telefona imaš mogućnosti za hdsp i umts konekciju, odnosno mozez se povezati sa kompijuterom putem kabla koji si verovatno dobio-la prilikom kupovine i putem blututa. Dakle, ako imaš cd koji se dobija prilikom kompijutera onda instaliraj softver na kompijuteru. Posle toga povezi tvoj mobilni telefon sa kompijuterom da bi utvrdio da li su kompijuter i moblilni povezani. E sada, odluci se za provajdera. Ako kojim slučajem imaš WIND onda se odluci za koju ćeš internet opciju da se opredelis. Ako želiš opciju 20 eura mesecno onda napuni tvoju karticu sa tim kreditom. Pozovi 155 i sacekaj operatera i reci mu da hoćeš da aktiviras opciju NO Limits. U slučaju da želiš WIND onda idi na njihoh web sajt i skini progam za konekciju koji se zove wind easy connect. Ja sam promeni tim, vodafon, tre i cinimise da je najisplativiji wind.

Tvoj telefon je tehnicki savremen tako da nemas potrebe da bacas pare i kupujes posebnu usb karticu. Zatim, ako ti internet nije potreban za skidanje filmova ili muzike, ova opcija je vise nego dobra.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.