Forums : Rokenrol

 Comment
Kartel-Nešto potpuno drugacije
Marko_MK_84
(IT helper)
2010-03-07 10:33 PM
Dakle,šta vi mislite o ovome...

„KARTEL je bend, nastao u Beogradu tokom 2008.godine.Prvobitno, ideja je bila da kroz muziku i tekstove kažemo ono što želimo ali su se vremenom , procesu stvaranja pridružili i prijatelji koji su želeli da kroz video produkciju,fotografiju, grafički dizajn, web dizajn i druge oblike kreativnog izražavanja daju svoje viđenje naše muzike što je spontano dovelo do formiranja ekipe koju smo nazvali Kartel art Crew a koju čini bend i grupa kreativaca-istomišljenika.Iz zajedničke želje da se vodimo kvalitetom nastala su neka idejna rešenja inspirisana našom muzikom .Snimili smo spot za pesmu ''Budućnost'' koji bi trebalo da pokaže vizuelne smernice kojima ćemo se voditi, a kao prvi singl treba da najavi i zvuk grupe Kartel.Kompletnu sliku benda prikazaćemo na albumu čiji izlazak je planiran u 2010.”

SASTAV:
Band: Marko Raco – Vokal/gitare
Dejan Janjic -Gitare
Stefan Tasic – Bas gitare
Nenad Stosic – Bubnjevi

http://www.youtube.com/officialkartel#p/a/u/0/DbQFgPRYWxI -Kartel-Buducnost

http://www.kartelmusic.net/ -Oficijalna WEB stranica grupe Kartel

Moje lično mišljenje je da momci zaista imaju potencijala da postignu nešto...a vase?
Andrija-MoscowHammet
(Rock n Roll Fan `till Death)
2010-03-09 02:43 AM
Ti mora da si jedan od ove cetvorice, clanova benda...
DjoleUK
(:))
2010-03-09 01:26 PM
Bezveze.
Marko_MK_84
(IT helper)
2010-03-09 10:09 PM
Ne...nisam ni jedan od ove cetvorice...samo sam naleteo na pesmu,raspitao se malo,i hteo da vidim mišljenja drugih...Ali,stvarno posle drugog,treceg slusanja ovaj singl pocinje da vam se uvlaci u glavu zarazna je melodija...skroz...
RD
2010-03-10 12:35 PM
Meni je ova pjesma onako...kada bih upotri...io jednu riječ da je opisem to bi bilo „bleak”. Nekako već vidjeno milion puta.

Sa tehnicke strane produkcija je super. Ako je cilj kolektiva da zasilji svoje tehnicke sposobnosti onda ok...mada je u spotu koristeno kamara razlicitih efekata pa nekako izgleda kao kad prvi put otvoris Photoshop i odes na filtere...pa se divis par dana.
Seeb_M-
2012-03-28 02:37 PM
hm :))
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.