Forums : Zdravlje

 Comment
Zubni implanti
doroti_13
(muzicar)
2015-02-24 09:06 AM
Da li neko zna gdje je najjeftinija cena ugradnje zubnih implanta u Torontu I kakva su vasa iskustva?
Tubby
2015-03-05 10:53 AM
Da li neko zna gdje je najjeftinija cena ugradnje zubnih implanta u Torontu I kakva su vasa iskustva? *** najjeftinije su par ordinacija na spadajni jedini problem je sto im je tretman pod VELIKIM znakom pitanja. ne znam da li te još nešto KONKRETNO zanima? ako imaš sanse da negde na internetu „podignes” svoje rentgenske snimke ... ja mogu, recimo da ti ih pogledam, mogu da ti kažem koje su ti opcije ... u SVAKOM slučaju ovo sto čitaš po internetu ... pola od toga možeš SLOBODNO da bacis u vodu. rentgenski snimak koji je mandatoran pre nego sto sednes nekome u stoliicu izgleda ili ovako: http://tinyurl.com/p2es485 ili ovako http://tinyurl.com/nzmfm6c
matina
(argos)
2015-03-06 07:34 PM
Za te iste pare koje ćeš dati u Kanadi,bolje odi za Srbiju uradi implante,vidi familiju i prijatelje!
Marinela
2015-04-28 04:31 AM
Imam pozitivno iskustvo kod ugradnje zubnih implantata u poznatoj i kvalitetnoj stomatološkoj ordinaciji, http://www.dentalcentarb2.com/zubni-implantati.aspx . Dugo vremena sam se dvoumila oko odluke o podvrgavanju njihovoj ugradnji, zbog slušanja svih komentara i mogućnosti loših situacija. No, na poslijetku sam jako zadovoljna sa finalnim rezultatom i učinkom koji je to imalo na moj osmijeh i zdravlje zubi.
Malajuli
2015-09-21 08:08 AM
Pozdrav, ja sam ugradila implantate u Hrvatskoj kod ovih http://dentusperfectus.hr/zubni-implantati/ Imam ih već 5 godina i nemam nikakvih problema za sada. Implantati su zasigurno bolje rješenje od krunica ili navlaka za zube, jer duže traju, ali su svugdje poprilično skupi.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.