Forums : Zdravlje

 Comment
Durogesic 100 mcg flaster
markman
2014-12-21 12:14 PM
Molim vas da li neko ima iskustva sa Durogesic flasterima?
Tata je postepeno dosao do jacine 100 mcg flaster (u roku 3 nedelje od prve upotrebe onog od 25) međutim ni oni toliko više ne pomazu (ili je bol toliko puno jača).
Ima metastaze raka na kicmi ali mu nije utvrdjen primarni. Pretrage se već odugovlace 6 mjeseci a on je sad toliko slab da nije u stanju da nastavi sa pretragama niti sa bilo kakvim potencijalnim tretmanom.
S obzirom da on nema još uvijek zvanicnu dijagnozu - nisu mu ni otvorili karton na onkologiji i mi smo prepusteni da odlazimo kod onkologa i molimo da mu prepise nešto za ublazavanje boli.
Osim Durogesic 100 mcg koristi Oramorph kapi - 6 kapi svakih 4 sata... od kojih uglavnom ima veliki svrab.
Moje pitanje je da li je moguće da mu se organizam navikao na Durogesic? Da li postoji nekakav drugi flaster ili tip opoidnog analgetika koji bi eventualno mogao da mu pomogne? Ili da li možemo da mu stavimo jedan Durogesic od 100 mcg + jedan od 25 mcg?
Unapred zahvalna!
Bazorilo
2015-01-01 02:26 PM
O tim flasterima ne znam puno i ne mogu vam reci koji je najbolji.
Ali nešto drugo može vam biti od koristi.Pokusajte da nađeteSvedsku grancicu ili gorcicu,zavisi kako se gde zove.Čuo sam da na prostoru bivše ju,je najbolja ona iz Slovenije.Napravite obloge na lanenoj krpi
a mesto na kicmi iznad rane predhodno namazite nekim prirodnim(hladno presovanim) uljem.To je potrebno da koza nebi bila jako nadrazena i crvena.Ako bi kasnije bilo moguće da on podnese jedno krace vreme takvu oblogu i blizini same rane,bilo bi još korisnije.Dalje posle,doći ćete na sopstvene ideje šta preduzimati.Najgore od svega je što se u takvim situacijama covek zbuni i ne preduzima ništa,a vreme odlazi.Da nisam video izlecenje nekoliko ljudi ovom metodom,nebih smeo ništa da vam kažem.Istina,po vasem opisu,stanje kod starog je na granici izmaka kontroli,zato Pozurite.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.