Forums : Zdravlje

 Comment
Hyaluronic Acid?
matina
(argos)
2014-12-18 03:38 AM
Čula sam da je neki koriste,piju...da li je to u redu? kakva su vasa sanjanja o njoj kao pomoćnom sredsrvu u lecenju nekih bolesti?
OPIS-50
(OPISIVAC)
2014-12-18 07:30 AM
Hijaluronska kiselina (HA) je osnovna komponenta sinovijalne tekućine koja se nalazi u zglobovima i podmazuje zglobnu hrskavicu. Kako starenjem razina hijaluronske kiseline opada, smanjuje se i kvalitetno podmazivanje zglobova. Danas se vjeruje da HA ima glavnu ulogu u formiranju novog tkiva.

OPIS PROIZVODASPECIFIKACIJEHijaluronska kiselina (HA) je osnovna komponenta sinovijalne tekućine koja se nalazi u zglobovima i podmazuje zglobnu hrskavicu. Kako starenjem razina hijaluronske kiseline opada, smanjuje se i kvalitetno podmazivanje zglobova. Danas se vjeruje da HA ima glavnu ulogu u formiranju novog tkiva. Jedna molekula HA može vezati stotine drugih strukturalnih proteinskih molekula i pomoći formiranju svih tkiva. Nova istraživanja koja dokazuju njenu vodeću ulogu u formiranju novog tkiva svrstavaju je u vrh proizvoda za potporu zdravlja zglobova. To ne znači da HA zamjenjuje ostale strukturalne nutrijente poput proteina, glukozamina, kondroitina, MSM-a, vitamina C i bioflavonoida. Svi oni su nužni, a HA ih povezuje u finalnu strukturu.
BioCell Collagen II® prirodno sadrži hijaluronsku kiselinu male molekularne težine. Proizvod je proizveden zaštićenim i patentiranim postupkom. Natrijev hijaluronat, koji je jeftina sirovina i nalazi se u proizvodima nekih drugih proizvođača, sadrži soli hijaluronske kiseline. Takvi se proizvodi uglavnom proizvode bakterijskom fermentacijom i sadrže molekule abnormalne veličine, prevelike da bi ih organizam, uzimane oralno, mogao iskoristiti, što ih čini neefikasnima.

matina
(argos)
2014-12-18 04:25 PM
Može li se uzimati oralno ova kiselina? Kao sto rekoh čula sam da je neki koriste. Hvala.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.