Forums : Velika Britanija

 Comment
Kosovo-kaput gemacht
DeltaOmega
(ChavTerminator)
2011-08-31 02:58 AM
Zanima me mišljenje javnog mnjenja Šta mislite šta će se desiti sa Kosovom? Ima li Srbija ikakve sanse povratiti ga? Da li bi bilo pametnije traziti bar sjeverno Kosovo? Na kraju, ko je kriv za sve to? Da li vlast u proslosti sto je nasjela na albanske provokacije? Da li zapad sa svojom podrskom Albancima? Da li „bijela kuga” u srpskim redovima? Da li pomama za novcima i prodaja imanja Albancima? Milosevic? Tadic?
la-fille-mal-gardee
(aha)
2011-08-31 08:13 AM
krive su sve stvari i svi ljudi koje si nabrojao, ali najviše je krivo rasrbljavanje srba koje je pocelo još u vreme stare jugoslavije. komunizam je samo nastavio gde su oni koji su formirali kraljevinu srba, hrvata i slovenaca poceli. za rezultat imamo da bi neki srbi prodali nešto najsvetije za clanstvo u jednoj monetarnoj zajednici koja se ionako klima. normalan narod ni pazaric donji ne bi dao za nestabilni euro projekat.

siptari ne mogu biti krivi osim zbog metoda koje koriste. ako je njima toliko važan taj tudji komad zemlje da već 200 godina pokusavaju da ga otmu, koliko tek treba biti važan nama? ime je naše, svi toponimi su nasi, stotine crkava i manastira su tamo.

nikada kosovo nije bilo ništa drugo nego srbija u zadnjih 800 godina. jevreji se i danas pozdravljaju sa „dogodine u jerusalimu”. kako onda da mi svoj jerusalim poklonimo manijacima koji su u stanju da pale crkve, organizovano ubijaju ljude i prodaju njihove organe?

tadic tek sada shvata sa čim se milosevic borio. nisu mi simpaticni ni jedan ni drugi, ali ovaj prvi još ima sanse da se iskupi ako uspe da sacuva ono sto je naše.

ne smemo ni razmišljati o 'trazenju' samo severa. ako tako nastupas u politici, gubis i ono sto ti po svim pravima pripada. nasi treba da traže pola albanije da bi zadrzali ono sto je i po ljudskim i po bozjim zakonima naše.

p.s. molim da okacis taj svoj 'kaput' negde drugde. „ne bacaj mi koplje pre bitke u trnje...”
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.