Forums : Velika Britanija

 Comment
Da se ovako radi, ne bi bilo izgreda
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
2011-08-16 06:59 PM
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
2011-08-16 11:44 PM
Vidi ovako,

To sto je „nevaljali chika” Ljubisa Ristic uradio je za svaku osudu, kriminalno, prosto, divljacki, itd itd...

Ali ne mogu da se otmem utisku da je bilo vrlo efektivno. Slatki malisan će sa dobro da razmisli da li će da dira tudj auto ili ne, jer može da se pojavi primitivni chika „redneck”, da ga isamara, a mamice i tatice nigde na vidiku, da ga brane.

Mene je komsija Gile vise puta isamarao kad sam ja pravio slične izgrede, jeadared dosla i murija, ali ne zbog Gileta, nego mene da apse i da mi prete popravnim domom.

Isto tako ne mogu da se otmem utisku da je klinca isamarao komsija Pera ili komsija Laza, ovaj slučaj ne bi stigao dalje od njegove mame, a posto je u pitanju nevaljali Ljubisa Ristic, on je za novine i miliciju. Kad smo već kod milicije, nešto nisam primetio u tom clanku da se milicija mnogo zauzela da kazni „izgrednog” Ljubisu...

Jedared me je fiza (prof.fizike) isamarao, dao mi jedinicu i poslao kod direktora sto sam bio „disruptive” ucenik. Pa je onda dosao cale u skolu, pa sam još i kuci dobio batine.
Pitao cale fizu i direktora da li je bilo fer da me isamara, i još mi pride da i jedinicu, jerbo nisam bio los djak, a fiza mu rekao da se slaze da nije fer, ali da je ceo paket bila veoma efektivna vaspitna mera, posto od tada pa do kraja godine nisam imao vremena da pravim „disruptions” na casu, nego sam se koncentrisao da „popravim” keca.

Iduce godine je dosla profesorka fizike, mislim da me još uvek pamti, ali ne po dobrom...ali to je druga prica...

Sad kad sam matori bizgov, mogu samo da ponovim staroenglesku;

It never done me any harm!

U naprednoj britaniji takve mere su stavljene van zakona još od 1981 godine. Isto tako je i van zakona da se lomi, krsi i pali, bez obzirka koliko imaš godina, samo sto je kazna za one ispod 18 godina mnogo blaza, tj vise lici na nagradu, nego za one od preko 18 godina.

Možda je to neka nova vaspitna mera; Onog casa kad napunis 18, nešto ti „krcne” u mozgu, i znaš da vise nije lepo da se prave izgredi...samo ja glupi kolonista to ne razumem..

Videli smo svi prošle nedelje kako je ova vaspitna mera delovala u Londonu; „krcnulo” nešto u mozgu 20 hiljada izgrednika svih uzrasta da lome, plae, kradu i ubijaju, pa je onda 16 hiljada policajaca jurilo „Dzorzda” ulaucama grada „Chikaga”...;-)))

U ovoj mojoj koloniji batina još uvek nije protivzakonita, mada mislim da u NSW se ne sme po glavi i vratu...

Pitam ja vas, potovani diskutanti, gde je zlatna sredina?
Kad treba batina, a kad „sargarepa”, kad „zlatna decica” duginih boja odluce da prave izgrede?

DeltaOmega
(conference&tourism)
2011-08-17 09:03 AM
Evo šta misli savjesna britanska javnost:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-14553330

Šta reci a ne zaplakati. Kamo sreće da je vise policajaca kao onaj u Beogradu onomad :„Moj Beograd si došao da lomiš?! J... li vam majku svima!”:))))
Slazem se sa Gavrom. Svala kazna je zaslužena ma koliko „mali” prestup bio. Ili veliki. I koliko je godina delinkventu. Nek posle misle dvaput 'oce opet ići lomiti i krasti. Preko puta mog posla je neki sandwich shop. Obijanje istog je prikazano na „televizoru” vise puta. Znaci, on upotrebi toliko energije da razbije double glazed staklo, kad mu to napokon podje za rukom (i nogom), upadne unutra i 'ladno se orene prema saucesnicima, ono kao:„šta sad da radim”. jeboga, šta ćeš ukrasti u sandwich shopu, out of hours? Kilo gammona? staniclu tunjevine i konzervu sweetcorna? Ili kad obiju Mc Donald (...o ih on sto puta, statusni simbol). Ocekujes li u 1 po ponoci da će burgeri biti poredani na pultu,samo za tebe.
A što se tiče našeg skolovanja i odgoja. I tu se slazem. Drug Dujo je patroliro kroz razred sa necim što se u engl jeziku opisuje kao „Cane” a kod nas stap ili prut debeo ko palac. a i ko nešto drugo što se rimuje sa palac. ja se zbog te vaspitne mjere i dan danas sjecam da je prva premijerka Sri lanke bila Sirimavo Bandaranaike a njena mama Cangrita Kumaratunge bila predsjednik. ili da je povrsina Jugoslavije 255 804 kvadratna kilometra. i ne mrzim Druga Duju. Čak šta vise.
A znam i sibilarizaciju i palatalizaciju zbog Druharice Dusanke i njenog dizanja djaka sa stolice povlacenjem za zulufe.
la-fille-mal-gardee
(aha)
2011-08-17 09:32 AM
* Anderson Fernandes, 22, was warned by a judge at Manchester Magistrates' Court that he may face jail after he admitted stealing two scoops of ice cream. He will be sentenced next week.
* Nicolas Robinson, 23, of Borough, south-east London, was jailed for six months for stealing a £3.50 case of water from Lidl supermarket
* Mother-of-two Ursula Nevin, from Manchester, was jailed for five months for receiving a pair of shorts given to her after they had been looted from a city centre store.

------------------------
ovo je tebi u redu? i 4 godine ZATVORA za pozivanje na nerede koji se nikad nisu desili?

to se može svidjati samo „outraged from tunbridge wells” torijevcima.
DeltaOmega
(conference&tourism)
2011-08-17 10:43 AM
naravno da je u redu. Krivo mi je sto će se pojedini izvuci na neke petty laži „ono kao riknula gurtna”, „jok,vracamo u servisna reklamacije”. Uvijek tako bude, da se kola slome na neduznima (u ovom slučaju manje krivim).
Sto kaže moj stari: „ko te ter'o u Moravu kad ne znaš da plivas?”
la-fille-mal-gardee
(aha)
2011-08-17 11:01 AM
jako nezrelo razmišljanje.

na sreću, sve drakonske presude će da padnu u strazburu, ako ne i pre toga.
DeltaOmega
(conference&tourism)
2011-08-17 11:08 AM
koliko se sjecam,još uvijek imamo pravo na svoje mišljenje. Ja Tvoje ne analiziram i ne osuđujem. Da se ja pitam svi ti Chav's-i bi bili otpremljeni na jedno ostrvo, specijalno za njih napravljeno,okruzeno poljima marihuane, opremljeno najnovijim gadgetima i unlimited dostavama alkohola. Pa nek se razmnozavaju i uzivaju tamo,daleko im lepa kuca, dok ne pocrkaju
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
2011-08-17 06:58 PM
Ma ja bih to sve kaznio „po liniji” lowest common denominatora„;

Podelio bi ukupnu stetu sa brojem prihapsenih izgrednika pa bi svakome ”odrezao„ isti novchanu kaznu, ili ako nemas pare, onda da siju dzakove i kopaju ulice dok sve ne otplate. Naravno, kao lopoovska država bi im još naplatio 40% takse na njihov drustveno koristan rad i svi srećni...

Za ubistvo iz nehata je kazna mislim 20 ili 25 godina robije, pa bi onda svakom po zasluzi.

A za one sto ih nisu uhvatili...Dzebi ga Mujo, ako te ne savataju, optuze i osude, onda ”nisi„ krimos, tj onda si uspesan krimos, a ja bih im kao takvima odma podelio ministraske fotelje, da budu ljudi među ”svojima„ fair is fair!

Šta ti mislis baletanko, kceri ”nevaljala„? ”
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
2011-08-17 07:02 PM
A svidja mi se i „Chav Island” theme park ideja. Kostalo bi neku kintu, ali mislim da bi se isplatilo na kraju i najvaznije ostalo bi u duhu PC; Za izgrede - nagrada!
Sir_Rory
(Househusband)
2011-08-18 03:26 AM
Meni samo javite kad odlucite na koje ostrvo planirate da ih posaljete, pa da im se pridružim, jer od ovog ovde mora da bude bolje. :-)))
DeltaOmega
(conference&tourism)
2011-08-18 04:31 AM
A ne, Vasa plemicka Visosti, za vas cika-delta a.k.a ChavTerminator ima već odredjenu ulogu upravnika. Sa neogranicenim pravima vlasti i tiranije. Jedno jedino pravilo ima da zastupate: „my way or highway”. Kao zarko zeljene benefite :)))))), imacete ista prava kao prosjecni MP, znaci sve zivo i nezivo mozete traziti nazad uz nezaobilazno izdavanje svog stana/kuce i traznje placanja mortgagea na istu. Od duznosti Vase će biti samo da osigurate da Chav populaciji ne usfali ništa od njihovih najpotrebnijih stvari i da ih terate da njihove omiljene namirnice (instant food, weed, irn bru,kojekakva energetska pica) koriste do maksimuma ne bi li sto prije popunili gornje slojve Danteovih krugova...
TBC
la-fille-mal-gardee
(aha)
2011-08-18 04:44 AM
he, he, 'ticice, nisam ja nevaljala, samo me slabo cuvaju (I wish ;))

dobre su ti ideje, ali si zakasnio. UK-om već odavno vladaju banditi i svaki dan ih je sve vise. dobro si primetio da je još gore od kad je bler promenio sistem pa je sve vise lordova koji to nisu. oni sa titulom su bar imali nešto klase i para. nisu morali na narodu da se dokazuju.

za stvarno rešenje bi bile potrebne milijarde funti. juče bas čitam u Gardijanu o jednoj tipicnoj problematicnoj porodici. mama mentalno zaostala, tata ko zna gde, gang prisilio 11-godisnjeg sina da diluje i da se sastaju u njegovom stanu, 14-godisnja kcerka se zabarikadirala u svoju sobu od straha… kako tako nešto rešiti?

nisu to deca iz normalnih porodica kao sto ste vas dvojica bili pa da „clip round the ear” nešto donese…
DeltaOmega
(conference&tourism)
2011-08-18 05:07 AM
Cuj „bili”:((((((
Pa mi smo i dalje „savjesni pioniri i cuvari tekovina revolucije”;))))).
Znaš kako kažu u ovo nasoj „adopted” domovini: „you have to be cruel to be kind sometimes”
la-fille-mal-gardee
(aha)
2011-08-18 08:12 AM
ima i ona cruel and stupid are brothers. kladim se da tu niste čuli :)
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
2011-08-18 09:52 AM
he he

Kcerko baletanko,

Nisam ja zakasnio, nego poranio...da pobegnem iz „izgredne” pomijare.
Otkada je i vrapcima postalo jasno da laburisti rade sve da razqrcaju familijarne vrednosti, rekao sam da će do ovoga da dodje, ali tad su mi se svi smejali. Sad chamim u koloniji i smejem se, a ustrvari je tuzno.

Potpuno si u pravu, to nisu normalna deca, to su izrodi koji su se nakotili u labour-blavor britaniji, koji za drugo ni ne znaju osim da se neke vece pare mogu zaraditi samo ilegalnim rabotama, kao dilovanjem gudro, obijanjem gajbi i maogvanjem penzosa.
To vise nisu ni pomovi, jerbo se demgrafija stanovnistva promenila do te mere, da su mi neki sa NZ pricali da kad su pre 6 meseci bili u Londonistanu, igrali su se „spot the pom”...

U vreme kad sam ja spakovao kofere, glavne vesti su bile po jedan ucmekan tnejdzer nedeljno.

Secam se onomad dok sam kao „malji pionir” ucio filozofiju i marksizam kod prof „tata brade”, koji je izgrednike na chasu umeo da shutne ili opici denvnikom u vusugla kad oni to ne ocekuju, jednu pricicu od strane nekog prepametnog starogrka ala aristotel;

Živis u drustvu gde nije kaznjivo ubiti. odes, ubijes, uzmes šta ti treba i teras dalje...filozofsko pitanje je, da li bi ti imao osecaj krivice posle takvog dela? Da ili ne?

E to je problem sa post-blavor generacijom britanaca duginih boja...Odrastao bez tate, jer je mami pichkin dim da „menja” tate ko gace (Wayne, you have to go, I love you but every chavess on the estate has a brown baby and I want one too!) a tate znaju šta ih cheka pa neće da se žene, nego kupuju sve na 99% kredita, pa kad mu Wayneta pocne da kukumavci ili mu jednostavno dosadi, on uradi „binbagging” (licke stvari u kese za djubre) pa napolje, a wayneti ostavi sve, naravno i kredite. Ne može DSA da istera krv iz kamena, ne znam kakav zakon da donesu. Ja znam bar njih 10 koji su otisli na dole samo da ne bi ženi placali alimentaciju i to ne out of spite, jer mu sa minimum vage nije ostajalo ništa, nego su jednostavno tako bili better off i on napustena žena i „zlatna” decica. Evo Sir_Dole-y je prvi primer, doduse ne u negativnom smislu. zašto da on lomim grbachu i da ga deca zaborave jer ode u zoru a vrati se kad su već u krevetu, dok mu komsija crnac hebe ženu kad je stalno na terenu, ako mu blavor-država omogućava da imam vise para u dzepu dok radi part time?

I eto shale, tata „binbagged” još odavno bez traga i glasa, mama odlepila na council estate-u, sin valja gudro na silu, a cerka će jedared morati da iazdje iz sobe, pa će onda da ukapira da može da zaradi i neke pare „pruzajuci usluge” posetiocima jer će oni u protivnom da se „posluže” sami i to na silu i za dz...

Strasno ili ne, to vise nije extreman slučaj u Britaniji, to je nazalost danas almost average..

Šta chiniti da se situaucija promeni? Ja lično nemam vise ideja...

Šta nomalan radi kad se nadje blizu budaletina, chavs i krimosa? Bezi od njih sto dalje može...u koloniju...sa još 1.9 miliona pristojnih i normalnih engleza, koji pamte i pre-Bliar eru...

Bezte deco odatle sto pre...
Sir_Rory
(Househusband)
2011-08-18 10:26 AM
Ne klejmuje Sir socijalu, nisi citao do kraja...
la-fille-mal-gardee
(aha)
2011-08-18 10:35 AM
filozofski gledano, mislim da samo delta ne bi nikog kokn'o :) on misli da ni northweald nije BAS TOLIKO los.

daleko ti ta kengurija, a da je zgodna, jeste. britanski kriminalci napravili bolju državu od 'postenih' engleza. možda i nije tako glupa ona ideja o ostrvu...

ovde ti je, inače, kao pre pada zapadnog rimskog carstva. opste rasulo. varvari već uveliko usli kroz odskrinuta vrata, a svi se bave nebitnim stvarima. ima da svi vicemo alahuegber... :)
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
2011-08-18 10:43 AM
My bad Sire,

U vasem slučaju je to samo mali povracaj VASIH para, koje ste tolike godine davali kroz taksu, dok ste radili full time.
Ako ćemo pravo vi i sada radite full time, tako što deo posla radite za platu a ostatak tako što vaspitavate i uzgajate buduce gradjane i tax payere pomijare.

E sad, svako ima pravo na rad. neki to urade bolje, dok je vecina chav parents pokazala kroz gore navedene izgrede kako su već uradili taj deo posla sa uzgajanjem novih mail izroda.

To je nazalost element price koji nasa draga plavojka nije skapirala. meni je lično draže da pare od moje takse idu u vas dzep, nego da budu „imbezzled” od strane uspesnih krimosa tj MPs and west-kradiministers ili još gore procerdane na promasaje tipa SHIT2012.

Toliko.

Gupta, daj „paukovachu”, pao mi pritisak jer sam danas morao da radim skoro cela dva sata, treba mi nešto jače od pimmsa danas...
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
2011-08-18 11:00 AM
hmmm...

Eto rešenja! neka uvedu shariya law, gde seku prste za sitne kradje i biju žene metalnim palicama kad pokazu clanak na nozi, pa će onda onaj ostatak sto još ima malo P i M (postenje i moral, by plavojka) da odu u PM ili ove u koloniju, dok pravoverni prave kebab i zavijaju London u feredzu...

Ovo su stare vesti, ali ipak, da ne zaboravimo...

http://crombouke.blogspot.com/2010/01/charlene-downes-pimped-raped-murdered.html

Ko je za „donor” kebab?

Allah akbar, dobro biti neće
Kad se POM na kriv qrac mece!
Sir_Rory
(Househusband)
2011-08-18 11:19 AM
Stvar je u tome da postoji i treca osoba koja radi full-time tako da mi kao porodica ne uzimamo ničije novce, nego doprinosimo ovome drustvu koliko možemo, ali isto tako ne osuđujem bilo koga ko tu „nasu” tax-u iskoristava jer krivicu ne tražim u maloletnim licima nego u sistemu koji im je to dozvolio. Dok doticna plavojka u svom glupom tekstu svrstava u isti kos bukvalno 80% posto roditelja koji rade, a nemaju dovoljno velika primanja, pa koriste working tax credit na koji imaju pravo do čini mi se £50k.

Znaci, ako jedan household od 4 clana zaradjuje ispod £50k on ima pravo na neku vrstu pomoći. Možda se nešto promenilo od kada su Torijevci dosli, pa je ovaj limit sada nizi, ali siguran sam da bukvalno svi koji me okruzuju koriste working tax credit i ne vidim da osecaju neku grizu savesti, a sigurno su 90% pomijare kako ih ti već nazivas, a da ne spominjem kako žive kao boyfriend i girlfriend kako bi taj credit bio još veci obzirom da se majka onda svrstava u „single mums”, pa samim tim nema ni potrebu da radi vise od 16h jer vise kesa ima od working tax credit-a, nego da radi full-time za 20-tak hiljada ako uzmemo u obzir da je to neka prosecna plata na ostrvu, eventualno 25k.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
2011-08-18 11:41 AM
Bas tako!

Plavojki je taj koncept bio „nemoralan” jer nije primila k znaju da se family tax credit ne dobija na lepe oci nego sluzi bas tome, da „plati” roditeljski posao; umesto da deca idu u childcare, dok oba roditelja rmbaju da plate taj isti, pa se cela prica svede na presipanje iz shupljeg u prazno, na stetu dece.

Nije valjda da je prosecna plata 25K GBP?
Pa to je strasno! Tolika je bila i 2008 kad sam odvrmrmorio iz pomijare...

Nije ni chudo da chavs prave izgrede...koliki je stadardni dole, bez kirije i ostalih council tax qraca palaca? Mislim da je bio oko 118 GBP per fortnight pre 3 godine...obično je standardni dole za godinu dana isti iznos kao i personal tax allowance..

Ode pomijara u qrac!

Ovde je prosecna plata između 60 i 70K AUD, pa sad vi racunajte.
(1.56 AUD = 1 GBP) Mislim da je minimalna plata za full time posao oko 44K AUD PA...

Sir_Rory
(Househusband)
2011-08-18 11:51 AM
Sir_Rory
(Househusband)
2011-08-18 11:53 AM
Contribution-based Jobseeker's Allowance

The maximum weekly amounts you can claim are:

16 - 25 year olds = £50.95
25 year olds and over = £64.30

http://www.jobseekers-allowance.com/JSA-amount.html
Sir_Rory
(Househusband)
2011-08-18 11:54 AM
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
2011-08-18 12:11 PM
Šta reci tebra?

Strava i uzas...a taksa, sa sve NIC i ostalim dazbinama me je izlazila na otprilike trećinu bruto plate. Bio sam blizu higher tax bracketa ali nikad zasao u njega...mother fucker shit!

Ne zalim sto sam odvrmrmorio...iako i kolonija ima svoje probleme ali dusu dalo da se chovek odmori od stresa i Londonske trke pacova.

Ko god ja dosao vamo iz pomijare, bilo da je pom ili nešto drugo, nije se tamo vratio, ali ne zbog toga što ne može...

Šta sam koji qrac tamo gubio vreme 20 godina...

Srećno vam bilo, ali mislim da tamo nema opstanka srednjoj klasi...ili ultra bogati, ili chavs...nema između.

Odoh da kuntam..ovde je 2am..
Sir_Rory
(Househusband)
2011-08-18 12:16 PM
Aj noć.. :)
DeltaOmega
(ChavTermnator)
2011-08-18 02:22 PM
yeb'te se vas dva, ne mogu vas po'vatati:)))). uopste više ne znam šta sam ceo kasti.
teo sam kasti da se slazem sa Rorijem, apsalutno. Ja nijednog chav-a ne krivim sto primaju benefite i ne rade. Da mogu,vjerovatno bih i ja nešto izmislio. Ko mi je kriv sto sam ozenio novo-evropljanku a ne britanku pa sad još imam residence vizu i brane mi takve pogodnosti. A ne brane mi da placam porez i prirez i razrez. yebo haraclije,oni su bili strumfovi u poredjenju sa ovim modernim uterivacima poreza.
...Jedan od ovih Gavrinih tekstova se ustvari može koristiti kao template za svaku chav's pricu, samo malo izmjenis i eto ti čitave filozofije. Uvijek postoje neke sob stories na koju se 'vataju. Zato, djevojko-francuskog-imena, ja mislim da tome mora doći kraj i da se mora preko koljena prebiti sa tim teskim kaznama.
...ovaj Gavro će uskoro biti klasik na ovim diskusijama. termini poput „paukovaca”, chavess, Wayne and Waynette su klasici.:)))))))))
...ne znam kako vi u Londonu, ali ovdi u provinciji prosjek je manji nas skromni i malobrojni household nije podoban (ja radim full time, žena part-time i po (27hr) i dijete 2 dana vrtic). Ali i ne tražim, frtalj 'leba i komad neba i nama sasma dosta.
...odo gleat Zvezdu, kako riba 'ren
Sir_Rory
(Househusband)
2011-08-18 06:43 PM
Mi nismo podobni ni da ja ne radim uopste, a i ovih 12 tisuca sto zaradim spsujem na fudbal i pivo. :-) Nego, hoćeš s nama u Ren imam jedno mesto u autu, da ne kažeš da te nisam pozv'o, karata će biti, izvukli smo povoljan rezultat za karte? ;-)
Sir_Rory
(Househusband)
2011-08-18 06:44 PM
Kaže spsujem(yebem im reč), trebalo je biti syebem! :-)
DeltaOmega
(ChavTermnator)
2011-08-19 07:32 AM
wow,kakva ponuda. naravno da imam zelju. idem da vidim je l mogu srediti na poslu, avgust je pa ih je dosta na holidayu. Plus trebam ići za Dublin, postao sam ujak:)))))))))).
javim ti veceras ako nije problem da cekas odgovor do tad.Hvala na pozivu:)
Sir_Rory
(Househusband)
2011-08-19 08:22 AM
Nema zime, samo se ti organizuj. Planiraj nocenje u hotelu i petak off isto. Krecemo u 5am četvrtak, je l' imaš gde u Londonu da prespavas?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
2011-08-19 08:32 AM
Eh da sam vam blize...

lep provod želim i full report ocekujem!
DeltaOmega
(ChavTermnator)
2011-08-19 02:33 PM
Rory, situacija je ovakva: posao sam uspio srediti ali nisam uspio naći nikoga da mi cuva dijete(petkom ja babysitiram). znaci,jbg. Ostaje mi još jedna opcija ali to mogu provjeriti tek u ponedeljak. Ako ne budes rezervu nas'o do ponedeljka, javi mi. još jednom,fala na ponudi,ali jbg:(
Sir_Rory
(Househusband)
2011-08-19 02:40 PM
Ne se sekiras. Ako budes uspeo da organizujes nešto, javi. Dovoljno je 24h pre ferry-ja znaci najkasnije u sredu 8am moram znati je l' ides, da te mogu staviti na kartu. Poz!
Sir_Rory
(Househusband)
2011-08-19 02:46 PM
Slabo su ljudi zainteresovani da idu posto smo pukli 2:1, ide nas trojica cisto da damo doprinos braci iz Beograda i nasoj Zvezdi Crvenoj!

O mama, mama, mama, o mama, mama, mama..

oooooo mama zaljubio sam se...

Ja video sam Zvezdu, Ja video sam Zvezdu..

O mama poludecu zbog nje!

http://www.youtube.com/watch?v=w_yAR_CV2Vw&feature=related
:-)))
DeltaOmega
(ChavTerminator)
2011-08-22 08:41 AM
nist od avanture Rory. komplikacije i ...endisanje:((
Sir_Rory
(Househusband)
2011-08-22 10:19 AM
Yebi ga, nema veze. Evo i ja se ceo dan psujem s ferry-jem i hotelima, te otkazi jedno, te ubaci drugo, a zlikovci se samo smeskaju, naplacuju 10p per min. i £5 za promenu i onda mi kažu chavs-e treba kazniti! :-)

Da ne spominjem 'rent a car' mafiju, da bi uzeo auto mislim da će i GP-ja da kontaktiraju. :-) Nadam se da će i francuski chavs-i da polude ovijeh dana, pa da zapale auto da mogu da se smeskam dok jedem kroasane i pijem jutarnju pint-u. :-)

'ajd, pa dogodine u ligi sampiona! :-)
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.