Forums : Velika Britanija

 Comment
Dugovi
nipon
(prevodilac)
2010-08-17 12:40 AM
Pre jedno tri godine sam se razvela kad me je moj dragi uvalio u dugove( Naravno i ja sam kriva). Pošto sam se razvela otisla sam iz UK i nisam isla nazad sve ovo vreme. sada bi da dodjem da uradim nešto sa svojim zivotom i da studiram ali se plasim jer ne znam šta me ceka. Definitivno susret sa dugovima ali sto da ih jaotplacujem kad je on uzeo veci deo novca. nemam vise opciju da bakrotiram i na ivici cam raspada sistema. Ne mogu vise da bezim i ne znam šta da radim. Ako neko može da mi pomogne molim Vas ili da mi da ime nekog dobrog advokata. Zaista sam na ivici da poludim ,primljena sam na fakultet, moji se bacaju u ivicu očaja jer nisu voleli bivšeg a još sa ovim otac oce da ubije njega(ja sam cerka glupa ko guska). Ovo je zaista ozbiljna stvar i molim vas zaista za pomoć. Na fakultet ne mogu da se registrujem ako imam dugove.
politicki_komesar
(policjot)
2010-08-17 08:52 AM
Mada tvoja prica zvuci providno, evo ipak odgovor. Dugove ćeš morati ocistiti i bez toga nema dalje. Varianta je da kontaktiras Expediu pa da vidis gdje si i šta si u smislu dugovanja. Onda kontaktiras banke gdje si (ste) napravila dogove si se uvalila u crveno i pokusas dogovoriti vracanje. Ako niste bili vjencani onda ništa a ako jeste pa ste se razveli, uz dobrog advokata možda nećeš ni vracati ništa (?!). Dakle, ako ste još u braku, stvar je komplikovana. Ukratko, ceka te jako mnogo vremena, zivaca i strpljenja da ocistis to.
To je jedini put, mada ta bajka o tom tvom bivšem, o tvom ocu ubici zeta i fakuletu kojega ćeš kao upisati djeluje kao jeftin pismeni sastav iz sedmog razreda. Ipak, bez obzira na moju skepsu ovo gore ti je jedini način da pocnes iznova i od svoga zivota napravis nešto pozitivno... sve drugo je palamuda. Sretno!
carbon
(podupirac litice)
2010-08-18 05:12 AM
Prije nego sto uzmes advokata preporucio bih ti: Citizen advice biro koji će te posavjetovati strucno i besplatno.Osim bankrota imaš i Individual Voluntery Arrangement (vidi objašnjenje na Wikipedi),gdje bi se pogodila sa davaocima zajma da otplatis dio dugova.Ako bankrotiras imaces problema da otvoris bankovni racun i banke te mogu ganjati do 5 godina da im vratis pare.Ali prije svega odi u Citizent Advice Biro.
nipon
(prevodilac)
2010-08-18 08:06 PM
Hvala na odgovorima. A za skolu je zaista tako a i zelela bih da mirno spavam. I savet svima koji čitaju ovo je da se ne upustaju sa neodgovornim osobam A a ako jesu da ne podlezu pod njihov uticaj.
any4pistols
2012-09-20 08:43 AM
.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.