Forums : Mobilni

 Comment
Šta preporucujete!
kristinche
(sta te briga)
2010-09-27 08:02 PM

Ne znam koji telefon bih uzela. Imam neku Nokiu i već crkaje polako. Razmišljam se za Sony Ericsson xperia x10 mini. Šta mislite vi?? A navikla sam na Nokiu pa mi teško sad da promijenim. Aj ako neko ima da preporuci onako neki fin telefoncic nek se javi :).
Pozz.
dace_beli_prah
2010-10-02 06:53 AM
Evo jedan (ali vrijedan), još nije sisao sa trake, kad će - nezna se!

http://www.youtube.com/watch?v=oG3tLxEQEdg&feature=player_embedded
kristinche
(sta te briga)
2010-10-02 05:59 PM

Ovaj prvi Samsung sam imala, tj ne taj bas sličan tom i nisam zadovoljna Sansungovim telefonima ali hvala na preporuci.

Ovaj dole Mozillin je strava telefon i rado bih ga posjedovala al nešto mi govori da će taj dan da saceka malo hehe.

Anyway, uzela sam Sony Ericsson Xperia X10 mini pro i mogu reći da mi nije zao. Jeste da mi nedostaje Nokia ali i ovaj mi je lijep i svidja mi se. ;)
muerte
(grobar)
2010-10-05 01:07 PM
taj x10nije za ništa ja imam veliki i baterija se mnogo brzo trosi,teško se cuje sagovornik kad pricas sa njim,blokira stalno
2 puta na dan moram da ga punim itd i ja sam do sad imao samo telefone od nokije ali su oni gotovi bas nemaju nikakve telefone pa sam presao na x10 i posle 3 nedelje sam kupio samsung galaxy S,e toje telefon ni iphon mu nije ravan
kristinche
(sta te briga)
2010-10-09 02:08 PM

E ovako, ja bih uzela neki takav fon ali je kod mene to bas skupo, a ja sam student pa sam izabrala ovako. Mogla sam uzeti za ove pare neki polovan al eto.. ja htjela nov. Dal se kajem? Pa onako. Telefon mnogo malo osnovnih funkcija ima. Naime, ne mogu da provalim i pocinjem da vjerujem da uopste ne mogu preko bluetootha da saljem ista, samo da primam. U poruke recimo ne mogu da ubacim kontakt ako hoću preko poruke da kucam tako da moram da kucam rucno. Baterija je haos. Doduse i ja ga handrim tako da me ne cudi sto tako kratko traje. Stvarno, kamaru nekih bezpotrebnih funkcija, a ono osnovno nema. Recimo kad slikam ili snimam ne mogu da zoomiram il ja još ne znam kako. Znaci, da sam zadovoljna bas i nisam nešto al ajd. Šta sam tražila to sam i dobila.. ;)
prababa
(lencuga)
2010-10-20 02:24 PM
Nisi probala ovaj Jet extra je. To su nove generacije i mnogo su mocni.
Ili Samsung Wave, trenutno jedan od 5 najboljih telefona
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2506/Samsung/S8500-Wave
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.