Forums : Mobilni

 Comment
Na kojem mobilnom može raditi MS Access?
KnowHow
(slobodan strelac)
2009-12-26 08:33 PM
zanima me da li na nekom mobilnom, ili možda na nekom dzepnom PC-u, može da se pokrene MS Access ( ili makar MS Access Viewer) tako da mogu da pokrenem neku svoju MS Access aplikaciju?

Hvala svima
Skyline_GTR
2009-12-26 09:45 PM
Mislim da bi bilo dobro da razmislis o kupovini 10„ netbook racunara nego li da se bakces sa telefonima koji to mogu - mada mi jedino pada na pamet HTC Shift koji je preskup kada uporedis sa zadnjom serijom netbook racunara koji su oko 200-300$ novi...

knowhow
(slobodan strelac)
2009-12-27 10:15 AM
Hvala, ali već imam netbook. Netbook treba cekati dok se sistem podigne, zatim ne možeš ga drzati u ruci i unositi tekst istovremeno. Meni treba nešto pomoću čega mogu svaku ideju ili financijsku transakciju zabiljeziti u elektronskom obliku tamo gde se nalazim (kad negde stojim, npr.)u roku od maksimum par sekundi, pedesetak puta dnevno, a i da je takav zapis sto direktnije kompatibilan sa bazom podataka koja se nalazi na netbooku (offline) i u stanu (online). Pošto sam pravim svoje programe u Accessu bilo bi dobro da mogu napraviti neku skracenu, portable, verziju za unos podataka pomoću nekog telefona ili pocket PC-a. Do sada sam citao o tome da pomoću nekih telefona mogu da se pregledavaju Excell tabele ali još nisam čuo za Access.

Možda će Microsoft ili Google podrzati tako nešto ako već nisu. Nisam u toku pa ne znam.

Hvala svima koji se jave ili procitaju moj post.
Skyline_GTR
2009-12-27 12:33 PM
A ok - sada mi je malo jasnije tovje pitanje... mislim da je slaba vajda gledati na bilo šta osim Microsofta ali i oni, čini mi se, polako udaljavaju od Smart Pocket PC platforme i prelaze u sve mobilnih OS-ova...
Skyline_GTR
2009-12-27 12:38 PM
Evo par primera koje sam uspeo naći i svi su bazirani na Windows Mobile platformi većinom. No nasao sam software koji izgleda postoji za vise platformi kao sto su:
iPhone, Palm OS, Symbian S60, Windows Mobile...

Možda je ovo ono sto trazis...

http://www.ddhsoftware.com/handbase.html
knowhow
(slobodan strelac)
2009-12-28 11:15 AM
Hvala, Skyline_GTR, izgleda da je to ono sto mi treba.

Sve najbolje
Skyline_GTR
2009-12-28 08:21 PM
Super - drago mi je sto to čujem...

Sve najbolje takođe!
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.