Forums : Ženski kutak

 Comment
nnikiBelow viewing treshold. Show

Meghan & Harry
nniki
(Nanotech)
2018-03-16 01:46 AM
Verovatno vecina vas već znate da se  pripremaju wedding bells za nedavne verenike (vereni prošlog Novembra): Meghan Markle, polu African-American i Prints Harry (formally known as Prince Henry Charles Albert David of Wales) sa more popularnim nadimkom Ginger Whisper of UK Royalty, Maja 19, 2018 sa početkom tačno u podne!

Vencanje treba da se obavi u St. George’s Chapel at Windsor Castle, u predgradju Londona.

Ovo vencanje je aminovano od svih clanova UK Kraljevske porodice i blize rodbine a oni najvazniji zaista to odusevljeno odobravaju i još su sretni, ili možda neki od njih samo glume!? 

Vase mišljenje u vezi ovog neoubicajnog vezivanja cvora između Prints-a Harry-a i polu-bele Meghan, po prvi put u istoriji kraljevstva i carstva sirom sveta!

Kako je doslo do njihove ljubavi i vezivanja i zašto?

Mislite li da je ovo zaista prava ljubav ili just another royal fairy tales with the fabled existence of happily ever after?

 JV,   jeste li tvoj Drag i ti dobili inicijalnu pozivnicu, znaš onu „Save The Date” za taj, expected to be glorious, Royal Weeding Day koji će se direktno prenositi preko TV sirom celog sveta?
Rastko28
2018-03-16 05:27 AM
http://cdn.newsapi.com.au/image/v1/a70fd69adbb7513ed3043e465df32c0a

Ima velicanstven sesir kao i mnoge Ostrvljanke. Najludji sesiri svets su na Engleskinjama.
JV
(☆)
2018-03-16 07:35 AM
Ona je bila nedavno na naslovnoj strani nekog magazina koji sam preletela pogledom i na blic mi je izgledala isto kao Kate.

Inače, nemam neko mišljenje određeno mišljenje pošto me ne zanima. Samo znam da su milioni crnaca presredećni jer Harry ženi njihovu „sestru”..;)
JV
(☆)
2018-03-16 07:50 AM
Možda Royal Familly želi da pokaže kako ide u korak s vremenom. Šta li bi na sklapanje ovakvih brakova, od Čarlsa pa na dalje, rekao princ Edward koji je abdicirao da bi ostao sa gospodjom Simpson...;)
Možda im trebaju novi geni.
nniki
(Nanotech)
2018-03-16 11:20 PM
Ovaj  salt & papper  royal  zacin u svadbenoj  pripremi, između Rachel Meghan Markle i Harry, the Ginger Whisper-a, me bas i ne cudi.  Times are changing at faster pace; sve je vise mesovitih brakova pa sada ni Royal Palace vise neće biti izuzetak.

 Od kako je Barak Husein Obama, sin tamnoputog Afrikanca i bele slutty Amerikanke, postao predsednik Amerike, kod mnogih u US i podsta sirom sveta se ubrzano  menjala presepcija o interracial marriages.

 Zamislite atitude mnostva Americkih „plane Janes”, airheads i extremno liberalnih žena, koje su lako povodljive, često sanjalice i koje se vode svojim instiktima. Njih je lako podstaci nečemu zvucnom i vaznom, sto ih iluziono nagoni da veruju da i one to isto mogu.
Elem,  takve racunaju da , ako se one sparuju sa Afro-Amerikancima, onda će i njihova deca imati dobre sanse da postanu Predsednici US. Eskalacija takvih brakova u US je bila oko 16% za vreme Obaminih osam godina na vlasti u US, i takav trend se i dalje nastavlja ali ne istim tempom.
Obamin primer je takođe dao podstreha mnogima  kao sto su one  gore pomenute, u Hollywood-u kao i Harry-ju i Meghan!
nniki
(Nanotech)
2018-03-17 12:48 AM
UK (United Kingdom) je u tesnim trgovinskim vezama sa svojim  53 Commonwealth državama cija je totalna populacija, zajedno sa UK,  oko 2,245 billions, sto je oko 1/3 populacije sveta. Spoljna trgovina, a naročito izvoz, GB (Great Britain)  naveliko zavisi bas od ovih Commowealth država, dok im je trgovina sa ostalim državama sveta manje-vise nesignifikantna. Skoro sve ove države sve vise teze da se trgovinski vezuju sa Amerikom, Nemackom, Kinom, J. Korejom i Japanom. koji daju povoljnije cene i koji su superiorniji u High-Tech i masovnoj produkciji multi indusrije, i bi se adversno odrazilo na GB ekonomju. I ako dodje do Skotexit onda bi GB morala da uvozi svu svoju naftu i da na skoro sve krovove montiraju solar panels.
Ovo je jedan od remarkantnih indikativa da Brits moraju da daju sve vece koncesije ostalim državama Commonwealth-a pa i ovo vencanje Harry-a sa Meghan  treba da nacine ponosnim sve narode Commonwealth država,  narocito sa prdominantnim populacijama crne rase. 
Ponajvise iz ovih razloga UK Royal family  kao i velika vecina Brits are looking forward for Maghan and Harry's „so i biber” ili još blize  „turmeric Kurkumin (Harry) i biber (Meghan)” marriage...Never mind što se skoro svi ancestors of British Royals, possibly with the exception of Princess Diana, prevrcu u svojim royal grobovima.
nniki
(Nanotech)
2018-03-17 04:52 PM
Princ Harry je izjavio da my PB (Predbracni Ugovor) neće biti potreban. On smatra da je sa Meghan Markle u dubokoj i iskrenoj ljubavi za koju misli da će trajati zauvek...nešto tako.
Nastavlja tradiciju UK royal familija.
Verujem da će se velika vecina sa ovog foruma sloziti sa Harry's odlukom.

Nnovac i posednistvo postaju sve vise od prime vaznosti a ljubavi i poverenja postaju sve manje releventni. Najverovatnije je da će najmladji UK royalcici Prinz George i Princeza Charlote insistirati na PB!
Expander
(worldwide)
2018-03-17 06:43 PM
E moj nniki, tebi je sinovac izgleda bas dosadno do cmara?! Koga uopste boli kurrac za tom ostrvskim bagrom i njihovim zivotima! Nevidjeno smaras covjece.
bojana_suisse
2018-03-17 07:24 PM
Čula sam i videla tu novost i javili su mediji da kraljica i nije bas prezadovoljna njegovim izborom...
Ne bih bas posvetila jednu temu tome ali dobro zašto da ne.
Rastko28
2018-03-18 03:49 AM
Nije sve u izgledu. Meghan ima tu privlačnost tajanstvenu i magičnu , koja osvaja. ako se pitate u čemu je tajna takvih žena

Jednostavna i najvažnija stvar koja nju čini atraktivnom u očima svih su njene emocije, njeno izražavanje osećanja je jednostavno i iskreno.- rece Prince Harry

Pilot_
(papirnog aviona)
2018-03-19 07:37 AM
Niki ovi su samo ljubomorni na tebe i tvoje pisanje, samo ti ozezi o ovakvim vaznim temama.Kakve su kvote u britanskim kladionicama da bidermajer uFati unuka biblijskog Metuzalema i sestra od tetke Pantelije Topalovica, kraljica Elizabeta?:-)
Rastko28
2018-03-19 01:37 PM

Torbica Meghan-ove rasprodata preko interneta za desetak minuta!!!

http://www.gloria.rs/wp-content/uploads/2017/12/megan-GettyImages-883624226.jpg
nniki
(Nanotech)
2018-03-20 01:24 AM
Rastko:
„ Nije sve u izgledu. Meghan ima tu privlačnost tajanstvenu i magičnu , koja osvaja. ako se pitate u čemu je tajna takvih žena”

Adekvatna konstatacija!Ne samo to nego Meghan's figure je jedna ad najproporcionalnijih, sto je overall ciny very sexy and attractive za skoro svačije ukuse. Inače i inteligencija joj je na visem nivou a i veoma je taletovana kao glumica i calligrapher (zaradjivala je i podsta novaca na tome). Zavrsila je studije na vreme na Northwestern U, severni suburb Chicago-a, jednom od 20 najboljih univerziteta na svetu. Otac joj je veoma sposban i inteligentan a i od bivšeg muza, još jednog multi sposbnjakovicaje, je za 3 godine podosta sofisticiraqnog i logicnog rezonovanja naucila. Harry, the Ginger Whisker je tipican royal playboy and he is not so bright, either. Both, royals & commoners već sada daleko vise žele Meghan za vidjenje i konverzacije nego Harry-a
http://www.bbc.com/news/uk-scotland-edinburgh-east-fife-43034104
nniki
(Nanotech)
2018-03-20 01:30 AM
Exspander
„E moj nniki, tebi je sinovac izgleda bas dosadno do cmara?! Koga uopste boli kurrac za tom ostrvskim bagrom i njihovim zivotima! Nevidjeno smaras covjece.”
Mogu da zamislim šta za tebe nije dosadno i ne verujem da bi ikog pristojnog, postenog i čestitog to interesovalo. Demonstrirao si ovde svoje vaspitanje na priprost/vulgaran način i time pokazao svoje osnovno nepostovanje prema damama. Inače, tvoja zamerka mojim postovima je vresna koliko i rat's asss.
nniki
(Nanotech)
2018-03-20 01:49 AM
Pilot:
„Niki ovi su samo ljubomorni na tebe i tvoje pisanje, samo ti ozezi o ovakvim vaznim temama.”
Nazalost, ljubomora je nešto sto je u mnogima genetski urođeno. Takve ne treba da osudujemo već da ih razumemo, sazaljevamo, i da se molimo Bogo za njih.
JV bi možda mogla da te update for quotes na British kladionicama ili da to nadjes preko Interneta.
Rastko28
2018-03-20 02:27 AM
Nikki -...a i od bivšeg muza, još jednog multi sposbnjakovicaje, je za 3 godine podosta sofisticiraqnog i logicnog rezonovanja naucila ...

Verovatno sada njen bivši od Meghan može da nauci podosta toga „sofisticiraqnog i logicnog rezonovanja”, a i sire.
Expander
(worldwide)
2018-03-22 02:57 AM
Eee nek'si mi rek'o tako mi je i trebalo :D
Expander bez S
nniki
(Nanotech)
2018-03-23 02:38 AM
Rastko:
Verovatno sada njen bivši od Meghan može da nauci podosta toga „sofisticiraqnog i logicnog rezonovanja”, a i sire.

 Ne vneverujem da može. Njen bivši je jesa Trevor Engelson (strange, ime i prezime su mu tipicni anglo-saxonski). Jese su dobro verizirane u skoro svemu vaznom i uglavnom se uvlace u biznise koji su visoko profitabilni. Bio je inteligentniji i sposbniji od Meghan ali je ona bila daleko lepsa  i atraktivnija. Osnovao je svoju filmsku firmu  jos u svojm mid 20-tim...Izgleda de je on kupio Meghan i kasnije postao ljuboran na njen uspeh a naročito njenu atraktivnost. Razveli su se posle 2 godine.  Trevor vredi oko 10 miliona Dollara a Meghan oko 7.
nniki
(Nanotech)
2018-03-23 02:44 AM
Meghan se pojavljivala u 9 TV serija i u 8 filmova sa epizodnim ulogama; Founder je  bloga TIG; Sluzila je u UN kao Women's Advocate & Global Ambassador for world vision. Slede je 1,7 miliona na Instagramu.
 1,7 M visoka; 58 Kg teska; dimenzije: 34C - 25 - 37.
 Verovatno je da su skoro sve dame sa ovog forume pribliznih/sličnih telesnih parametara kao sto su Meghan's ili su bar bile takve  u Meghan's sadasnjim godinama.  BTW.  Meghan je 36 a njen Ginger Whisker Harry je 33 godine.
JV
(☆)
2018-03-23 08:24 PM
Gledaj nniki, glavna poruka ovog braka je da je U.K. zemlja koja je prijateljski raspoložena prema strancima i crncima. Bože moj, kad može princ hari, što ne bi mogao i ostatak populacije.
Englezi neće da stave na čelo državenekog obamu , neće ni James Bonda da potamne ali je tu hari da spasi stvar...Eto da vidimo koliko će dugo taj brak da traje.
Rastko28
2018-03-26 03:21 AM
nniki ...Njen bivši je jesa Trevor Engelson (strange, ime i prezime su mu tipicni anglo-saxonski). Jese su dobro verizirane u skoro svemu vaznom i uglavnom se uvlace u biznise koji su visoko profitabilni. Bio je inteligentniji i sposbniji od Meghan ali je ona bila daleko lepsa i atraktivnija...

Tvoje merenje intelekta i sposobnosti kolicinom novca Meghan je jedan muski i pogresan pogled na drustveni uspeh i sposobnost žene,
uz omalovazavanje Meghan da je daleko lepsa i atraktivnija od koga nniki, od TREVORA??? i podrazumevas da joj je lepota osnova uspeha, on nikada neće biti princ a ona je princeza ogromne kraljevine Meghan intelekt suvi... i ne samo to.
nniki
(Nanotech)
2018-04-02 12:12 AM
Rastko,
Lepota Megan nije bila njena osnova uspeha. Verovatno je bilo tada preko 500 žena, Meghan's godina, koje su lepse i atraktivnije od nje ali nisu imale neke druge važne okolnosti koje je Meghan imala.
- Njen otac je bio dovoljno dobro povezan sa filmskim i TV show producerima jer je i sam radio nešto važno za filmsku industriju. On je, kroz svoje prijatelje, promotirao svoju cerku koja je opet zadobila bolju popularnost zato što je by-racial a ovakvi su postali veoma trazeni u Americi za vreme Obamamanije (brakovi iznedju belih i crnih).
- Meghan's suprug Trevor takođe je imao dobre veze sa filmskim producerima i on je Meghan, najpre kupio pa je onda promovisao u uspesnije glumice, kao sto mnogi Jevreji iz filmske industrije i TV biznisa to
nniki
(Nanotech)
2018-04-02 12:25 AM
Meghan je na Northwestern University (tada rangiran u 20 najboljih na svetu) 2003 dobila dvosmerni bachelor's degree: pozoriste i internationalne studije.
Međutim, njen ACT test score nije bio dovoljno visok za prijem u Northwestern, ali su je ipak primili kao minority studenta (crno-beli se automatski racunaju u crne za koje postoji na americkim univerzitetima tzv. Afirmative Action tj. privilegija iako minority students nešto regularno ne zasluzuju niti su sposobni za dati visoki nivo.
Meghan's stepen obrazovanja, u smislu komprehencije, procesovanja i logicnog rezonovanja, je bio osrednji ali je imala talenat za glumu.

 Comment Remember this topic!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.