Forums : Skandinavija

 Comment
Trenutak smijeha.
kristinche
(sta te briga)
2012-05-21 12:59 PM

Ajde.. dosta nervoze, politike, nacionalizma.. itd... nego za ruku momka, muza, curu, ženu, brata, sestru, druga, drugaricu itd... pa pravo u bioskop da pogledate THE DICTATOR. Tj ako već niste.

Ja sam neki dan sa drustvom bila popadali smo od smijeha. Vilica i stomak su me boljeli. Ima nekih trenutaka gdje pretjeraju malo ali sve u svemu super je. Bar meni. Čak mislim da imate sansu da osvojite nagradu: suncane naocare kao iz filma MEN IN BLACK. :))))

Nas troje je bilo i sasvim slučajno smo većinom tamnu odjecu nosili pa je chiko u bioskopu asocirao se na film tako da smo čak i te naocare osvojili. Sve u svemu... super smo se proveli pa ko voli nek izvoli :D.

Javite utiske.

Ah da. Glavnu ulogu tumaci Sasha Baron Cohen. Poznat po filmu BORAT. ;) Gledala sam i taj film ali mi se The Dictator vise svidio. Sledeći na redu je DARK SHADOWS. ;)

Pozz.
Revelations
(Freethinker)
2012-05-21 03:37 PM
Aha, mogam da gledam čim napisa da je Sashin film. Bruno je po meni najsmesniji film na svetu. Nadam se da je The Dictator još bolji :)
kristinche
(sta te briga)
2012-05-21 04:18 PM

Ohh desi kompis :D. Ahh ti i ja smo redovni na ovim diskusijama. :)

Ej Brunu nisam gledala posto sam čula da nije bas nešto, a nije mi se ni dalo. Gledala sam treiler za Diktatora i mnogo mi se svidio i odem u bioskop s drustvom. Malo je reći da sam se ismijala.

Jesi gledao ti šta novije u skorije vrijeme???

Ja sam gledala SAFE HOUSE sa Denzel Washington i mnogo je dobar i on. Kao sto rekoh sledeće je Dzoni Dep sa DARK SHADOWS. Steta sto nisi blize da mi pravis drustvo :).
Revelations
(Freethinker)
2012-05-22 10:09 PM
Cuj, jel ja gledam nešto :p
Ja sam redovan na ovoj i tenis diskusiji, ostale diskusije pogledam samo ako mi je dosadno. Mada me je ona tvoja tema sa „kozmetika i moda” lepo nasmejala :p

Bruno nije za svakoga, mnogo ima pederisanja, golotinje (ali bas ono!) i bezobrazluka. To ne pase svakoj osobi :)
To ti je tipa „shock komedija”. Kako pravi sranja okolo i snima reakcije drugih ljudi, ja da umrem od smeha. Mislim da sam taj film video jedno 5 puta, i moracu opet :)

Ja vise pratim serije nego filmove, film brzo prođe a serija ima dosta duzu i razgradjenu pricu. Ali volim i filmove, naročito horore i sci-fi.
U zadnje vreme nisam nešto novije pogledao, ali video sam nemacki „Das Experiment” i moram da priznam, odličan film!
Što se tiče serija, trenutno pratim Supernatural, The Walking Dead, Fringe i Eureka.
kristinche
(sta te briga)
2012-05-24 06:32 PM

Mislila sam jesi gledao šta novije od filmova :D.

Zanimljivo znaci pratis me po SC diskusijama :P. Hahahaha. A sto si se nasmijao?? :D Suva mi koza i ne mogu lijeka sebi naći.

Od serija pratim The Vampire Diaries, Game Throne, Criminal Minds i Two and Half Men. Prve dvije redovno skidam s neta, a ostalo kad naleti na tv hehe. E da, volim i Simspons. Volim naučnu fantastiku, zmajeve, vampire, to staro doba kao u seriji Game of Thrones. Sasvim slučajno sam je pocela gledati na nagovor tate hehhe. Vidio je Sibirske Haskije u ulozi mladih vukova i mogu ti reci, mnooooogo mi se svidja hehe.
Revelations
(Freethinker)
2012-05-25 10:25 AM
Ne pratim, bilo mi je malo dosadno pa odlucio da pogledam šta se piše tamo gde ja nikad ne zavirim. Ako vidis datum kad je napisano razumećeš :p

I ja volim Simpsone, a nisam tip koji voli Family Guy ili South Park.

Od novijeg jesam gledao ovaj John Carter. Dosta fin film. Vredi pogledati.
Volim i ja fantaziju, mada vise volim naučnu fantastiku. A što se tiče vampira, samo ako je nešto ozbiljno, tipa Twilight se gonim kao djavo krsta ;)
Nisam gledao ni Game of Thrones, ni True Blood, a skinuo sam Spartacus mada nemam vremena ni za jedno.
kristinche
(sta te briga)
2012-05-26 08:47 AM

Ma ti si moj tip totalno hahahaha.. ne volim ni ja Family Guy i South Park .. dok Simspons prolaze totalno hehe.

Ma ima da gledaš Twilight sa mnom šta fali hahaha :P. Mene nemoj samo tjerati da gledam horore. Podnijeti ne mogu ni pod tackom RAZNOVRSNO. Za Spartacus sam čula da je dobar al nisam ni ja gledala. Hahahahahah mi bismo def trebali da se preshaltamo na diskusijej FILMOVI I SERIJE hahahah.

A za ono sto si otisao onako samo maloprije ćeš da dobijes batina :P.

Aj zdrao...
Revelations
(Freethinker)
2012-05-26 09:05 AM
Pogledao sam prvi Twilight bio mi je nekako ispod proseka. Ništa specijalno, nisam gledao druge delove nikako.

Ali imam i dalje nocna mora o tome, jedan svedski drug ovde voli Twilight, i zamisli pitao me 2 ili 3 puta da li ja hoću da idem sa njim u bioskop da gledamo Twilight. Svasta, zamisli nas dva, muskarca, na Twilight premijeri. Ima li nešto sto je vise pederski od toga? :p

Ali ako ja moram da gledam Twilight sa tobom, onda ćeš ti da gledaš horore sa mnom. Tacka :)

Ne razumem, odakle sam otisao?
kristinche
(sta te briga)
2012-05-26 10:28 AM

Hahahahah ne das mi smirom da pocistim kucu jbte :D. Aj da ti odgovorim :P.

Hahahha što se tiče tebe i tvog drugara i stepena homoseksualnosti ... pa ima... recimo još vise pederski bi bilo kad bi vas dvojica isli na premijeru Twilight-a zagrljeni u rozim majicama :)))))))))).

Da znaš da horori na mene psihicki djeluju.. jedino ako mi želiš da poludim i zavrsim negdje na psihijatriji e onda ok. Jednom me drugarica nagovorila da gledamo neki horor u bioskopu, ne sjecam se kako se zvao. Znam da je u filmu trazena neka djevojcica, u fazonu COME OUT COME OUT WHEREVER YOU ARE :S. Nisam smjela te noćisama ići kuci u krevet nego sam ostala kod nje kuci.. i u narednih mjesec dana sam imala nocne more :S.

A objasnila sam ti odakle si otisao :D.

Evo ti jedna od mene: http://www.youtube.com/watch?v=sxfhjyCxnic
Hahahahahah čujem da si nevidjeni narodnjak i da volis Juzni Vetar čak pa reko da te iznenadim malo... :))))).
Revelations
(Freethinker)
2012-05-26 11:39 AM
Al prkosis, ko moja mladja sestra si :)
Dobra je ta narodnjacka pesma, ja čujem da ti volis metal, ja nisam bas ljubitelj ali ova pesma mi se svidja http://www.youtube.com/watch?v=gkhwK6Wlod8

U tome je i fazon sa hororima, nisu to filmovi posle kojih ćeš da se osecas srećna :p
Ja najviše volim horore sa tuznim krajem, recimo kao Stephen King-ov The Mist.
Happy endings mi nekako uvek pokvari film :)
Dobro je da covek zna da kad gledaš horore onda ne smes u svoj krevet, hehehe.
kristinche
(sta te briga)
2012-05-26 11:20 PM

Prkosim? Ma čini ti se :D.

Taj tvoj celicni me podsjeti na ovo: http://www.youtube.com/watch?v=OKHhyXRGx-0&feature=related

Moja omiljena, a dobra je ova sto si poslao. Može se slusati. Inače treniram uz ovu gore pjesmu... razvalim se :D. Slusalice u usi, pustim mjuzu i razvalim stazu napolju. Pomaze kad padnem u bedak. Bas se izduvam.

Nego znaci to je plan... da me vodis da gledamo horor, s obzirom da neću smjeti sama spavati... pih bas si los :P :D.
Revelations
(Freethinker)
2012-05-27 09:39 AM
Ah da, NFS ima savrsenu muziku :)
Ta pesma je odlicna, vidis, i ti znaš šta valja :p

Ipak mi je najomiljenija i igrica i muzika iz NFS Underground (1). Na to sam potrosio gomilu sati, vise modifikovao vozilo u meniju nego sto sam vozio hehe, čak sam i volan kupio za tu igru :p
kristinche
(sta te briga)
2012-05-27 06:34 PM

Ma joj kad mi je bio aktuelan NFS bila sam skroz spelberoende sto kažu svedjani. Dodjem iz skole, spremim na brzaka sve sto trebam i opali po kompu :D. Presla sam sve do sad ove zadnje. Undercover nisam igrala ili kako se bi zove. Muzika im je najjača, a omiljena mi je ova sto sam je postavila. Stavim slusalice, volume na max i opali :D. Jedino negativno u svemu tome je potroseno vrijeme i sto sam pocela stvarno da gazim u zivo. Sjednem s caletom u Volva njegovog pa opleti hahahaha... a karavan pun vazduha ne podnosi bas nagle krivine. Jednom prilikom zamalo s puta da sletim hahahaha. Haos sa mnom :d.
Revelations
(Freethinker)
2012-05-28 09:28 AM
Hehe neki posle nekog vremena ne mogu da razlikuju realnost od igre, tebi ne treba dati igrice :p
Mada bi bilo zanimljivo gledati tvoju reakciju posle godinu dana igre recimo... Battlefield 3 :)

Evo Djokovic igra, ne pratis?
kristinche
(sta te briga)
2012-05-29 09:22 AM

Ahhh pa tad sam bila mlada luda.. sam starka pametna ko fol :P :D. Sad više ne gazim po gasu ni kad me policija juri :D :P. Nakon Battlefield-a svega mi ne znam šta bi bilo i nešto ne želim ni da provjerim :D. Bilo bi vatreno to sigurno znam :P.

Ne pratim Noleta.. kako je prosao???
Revelations
(Freethinker)
2012-05-29 12:08 PM
Dobro je prosao, kao i (skoro) uvek :p
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.